Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo herečky Mickovičovej (47): Ďalšie dieťa!

Henrieta Mickovičová by bola rada mamou. Zobraziť galériu (3)
Henrieta Mickovičová by bola rada mamou.

BRATISLAVA – Chce veľkú rodinu! Henrieta Mickovičová, ktorá v júni oslávila 47 rokov, nám v rozhovore priblížila svoje tajné túžby. Ako sme sa dozvedeli, napriek svojmu veku by sa veľmi rada stala opäť matkou.

Henrieta Mickovičová stvárňuje v obľúbenom markizáckom seriáli Búrlivé víno vypočítavú potvoru, ktorá sa nevie postarať o svoje malé dieťa. V skutočnom živote je to však úplne inak - je milujúcou matkou. Dokonca má ratolesti tak rada, že by tým svojim dvom dopriala tretieho súrodenca. 

„Ďalšiemu dieťaťu by som sa ani tak nebránila - po mentálnej stránke. No žiaľbohu, biologické hodiny nepustia. Aj lekári sú toho názoru, že ženy by nemali rodiť po štyridsiatke napriek všetkým vymoženostiam,“ priznala herečka, ktorá sa obáva, že už je na ďalšie dieťa neskoro.

„Možno som mala byť rýchlejšia a šikovnejšia. Mám dve deti, nie je to veľa, no ani málo. Keby ich bolo päť, bolo by to perfektné. Tešila by som sa. Neviem, čo by na to povedal môj partner, ale ja by som bola šťastná. Dúfam, že moje deti budú mať veľa detí, aby som si to vynahradila. Mňa fascinujú rozvetvené rodiny,“ uzavrela tému materstva Mickovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu