Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Búrlivom víne pritvrdili: Otrasný pohľad na Mičkovicovú a pokus o samovraždu!

Herečka Henrieta Mičkovičová sa v Búrlivom víne pokúsi o samovraždu - neznesie totiž pohľad na svoje telo znetvorené popáleninami. Zobraziť galériu (5)
Herečka Henrieta Mičkovičová sa v Búrlivom víne pokúsi o samovraždu - neznesie totiž pohľad na svoje telo znetvorené popáleninami. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha! Divákom Búrlivého vína sa dnes naskytne poriadne nepríjemný pohľad. Seriálová Ingrid, ktorú stvárňuje herečka Henrieta Mičkovicová (47), totiž leží v nemocnici s vážnymi popáleninami. A maskéri odviedli naozaj dobrú prácu - z pohľadu na znetvorenú kožu priam naskakujú zimomriavky. A aby toho nebolo málo, napäté chvíle v obľúbenom markizáckom počine zaklincuje brunetkin pokus o samovraždu.

Každý dobrý seriál by mal okrem štipky humoru či šťastných chvíľ obsahovať aj trochu smútku a napätia. A toho si pre divákov dnešnej časti Búrlivého vína tvorcovia pripravili až-až. Seriálová Ingrid, ktorú stvárňuje ostrieľaná herečka Henrieta Mičkovicová, totiž v týchto dňoch leží v nemocnici s vážnymi popáleninami. A tie sa maskérom podarilo naozaj dôveryhodne napodobniť. 

Krv, spálená koža a brunetkin utrápený výraz pôsobia viac než reálne. Divákom sa tak naskytne naozaj otrasný pohľad na obhorené časti tela, z ktorého určite mnohým nabehnú aj zimomriavky. Podobné pocity má v seriáli v týchto dňoch aj spomínaná aktérka. Nepodarená Ingrid, ktorá v poslednom období spôsobila jeden problém za druhým, totiž pohľad na svoje jazvy nezvládne a pokúsi sa o samovraždu.

V tejto súvislosti sme v Markíze zisťovali, či postava expartnerky Emila Horvátha ml. v Búrlivom víne končí. „Fanúšikovia Heni Mičkovičovej sa nemusia báť, z deja sa rozhodne nestratí. Keďže však stratila všetko, na čom jej záležalo, bude to pre ňu mimoriadne ťažké,“ prezradila pre topky.sk hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. 

Treba však podotknúť, že scenáristi známeho slovenského počinu poriadne pritvrdili. Zatiaľ čo v predchádzajúcich sériách sa takéto vážne témy objavili až v rozbehnutom deji, v tej aktuálnej sa už hneď prvé časti začínajú poriadne zostra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu