Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hasprová náhle zrušila svadbu: Vieme, prečo nepôjde pred oltár!

Katarína Hasprová už mala naplánovaný termín svadby, no musela ho zrušiť kvôli pracovným povinnostiam. Zobraziť galériu (6)
Katarína Hasprová už mala naplánovaný termín svadby, no musela ho zrušiť kvôli pracovným povinnostiam. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Nečakaná zmena! Nie je to tak dávno, čo herečka Katarína Hasprová (41) oznámila, že pripravuje svadbu. Dlhoročnému partnerovi Ivanovi Vojtekovi (56) mala povedať svoje áno už v týchto dňoch. No ako najnovšie vysvitlo, v septembri z toho nič nebude. Zisťovali sme, prečo musela tmavovláska zmeniť plány na poslednú chvíľu.

Azda každá žena sníva o tom, že si raz na seba oblečie snehobiele šaty a k oltáru odkráča po boku milovaného muža. Tieto chvíle plné lásky si o pár dní mala užiť aj herečka Katarína Hasprová. Jej dlhoročný partner Ivan Vojtek ju totiž pred niekoľkými mesiacmi požiadal o ruku. No ako sa hovorí: Človek mieni, Pán Boh mení. 

Tmavovláska musela na poslednú chvíľu svoje plány zmeniť. Ako nám totiž prezradila, svoj veľký deň jednoducho nestíha pripraviť. „Síce sme už mali vybratý termín, ale som taká zaneprázdnená, že sa nám to časovo nepodarí zrealizovať,“ prezradila pre topky.sk Hasprová, ktorej sa nakopili pracovné povinnosti. „Bohužiaľ, práve na termín svadby mi dali konkurz do muzikálu svetového titulu. Dostala som sa do druhého výberového kola, tak napokon dostal prednosť pred svadbou,“ vysvetlila nám speváčka.

U známej Slovenky sme preto zisťovali, či už s partnerom rozmýšľali nad náhradným dátumom. „Pôvodne sme ju chceli v septembri, ale keďže to už nestihneme, tak uvidíme, či sa vezmeme ešte na jeseň alebo to necháme až na jar,“ prezradila nám muzikálová herečka. No ako sama tvrdí, svadba určite musí byť - veď šaty má už vybraté. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu