Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hasprová sa vykašľala na frajera: Očaril ju iný fešák!

Katarína Hasprová odsunula partnera Ivana Bélu Vojteka bokom. Zobraziť galériu (6)
Katarína Hasprová odsunula partnera Ivana Bélu Vojteka bokom.

BRATISLAVA - Nevšímala si ho! Katarína Hasprová (41) už viac ako tri roky tvorí pár s hercom Ivanom Bélom Vojtekom (56). Ten si však pozornosťou svojej milej nemôže byť vždy istý. Stačí, aby sa na scéne zjavil mladší sok a umelkyňa sa ide láskou k inému rozplynúť. Stalo sa tak aj na fotení charitatívneho kalendára.

Prišli spolu, ale... Počas tohto týždňa sa v hlavnom meste fotil charitatívny kalendár na podporu zvieracieho útulku. Zapojila sa aj Katarína Hasprová. „Ja som už dlhoročný stály člen, robila som už viac kampaní. Som psičkárka, starám sa o zatúlaných a zranených psíkov,” povedala nám k svojej účasti na projekte. 

Svoju lásku k chlpáčom naplno prejavila aj počas spomínaného pózovania. Hoci tmavovláska do útulku prišla aj s partnerom Ivanom Bélom Vojtekom, s ktorým chystajú svadbu, v momente si ho prestala všímať. Stačilo, aby do miestnosti priniesli šteniatko šarpeja a frajer išiel bokom. „Veľmi sa mi páčil,” priznala nám Katka. „On sa vtedy práve našiel a nevieme, či sa len stratil alebo sa ho niekto zbavil. Ja by som si ho okamžite vzala, ale máme doma veľkého psa a neviem, ako by to dopadlo,” dodala Hasprová, korá dúfa, že malý najdúch patrí len k zatúlaným prípadom. „Je to strašné, keď niekto opustí alebo vyhodí psíka. To akoby tí ľudia nemali svedomie,” povzdychla si umelkyňa. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu