Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mojsejovej nočná mora skutočnosťou: Prišla už aj o poslednú radosť!

Po butiku Nory Mojsejovej už nezostala ani pamiatka. Zobraziť galériu (7)
Po butiku Nory Mojsejovej už nezostala ani pamiatka.

KOŠICE - Definitívny koniec! O pár dní to bude rok, čo Nora Mojsejová (55) skončila za mrežami. Podnikateľka za ten čas už prišla o dva domy a po prepustení z väzenia bude návrat do reálneho života veľmi ťažký. V centre pozornosti bol ale okrem nehnuteľností aj košický butik s jej módnou značkou. Ten nejaký čas fungoval aj bez najznámejšej obyvateľky Pereša, no časy jeho slávy už zrejme nadobro skončili. Ako sme zistili, obchod je otvorený len sporadicky. Svojráznej východniarke sa tak prakticky zrútil celý svet.

Nič už nie je tak, ako predtým! Noru Mojsejovú zatkli kvôli údajným podvodom 3. septembra 2013. Krátko nato putovala do vyšetrovacej väzby. Za mrežami sedí dodnes, pričom vyšetrovanie stále pokračuje. No zatiaľ čo ona je izolovaná medzi múrmi väznice, vonku sa zatiaľ dejú veci, ktoré jej na pohode určite nepridávajú.  

Legendárna vila, kde podnikateľka žila s Braňom Mojsejom, je v zúboženom stave. Podľa všetkého už má aj nového majiteľa. Predaný je aj dom v Čermeli. Podobný osud zrejme postihol aj butik v centre Košíc, ktorý bol Norinou srdcovou záležitosťou. 

Po tom, ako bola Mojsejová uväznená, sa šaty s jej menom na visačke stále predávali. No nikto zrejme nečakal, že bude za mrežami tak dlho. Tovar bol nakoniec predávaný s maximálnymi zľavami. V budove sídlia iné firmy, spred luxusných priestorov zmizol Norin pútač. Aj zvonček pri dverách zmenil majiteľa. 

Košická podnikateľka sa pritom nikdy netajila svojou vášňou pre módu. Z veľkej nákupnej maniačky, ktorá si šatník bežne obnovovala v Miláne, sa časom stala aj módna návrhárka. Vybudovala si vlastnú značku a manažéra pre svoj obchod dokonca hľadala v televíznej súťaži Šéfka. Tieto časy sa však už skončili a Norina nočná mora sa bohužiaľ stala realitou. Otázka je, či po návrate z väzenia začne Mojsejová budovať svoje impérium odznova alebo sa bude venovať niečomu inému.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu