Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mojsejovej prvé kroky na slobode: Emócie a vrúcne objatia!

Vrúcne objatie Nory Mojsejovej so švagrom Marekom po tom, ako ju prepustili z basy. Zobraziť galériu (7)
Vrúcne objatie Nory Mojsejovej so švagrom Marekom po tom, ako ju prepustili z basy.

KOŠICE – Srdečné privítanie! Známa podnikateľka Nora Mojsejová (55) sa v piatok po trinástich mesiacoch väzby dočkala vytúženej slobody. Prvé kroky pochudnutej brunetky po prepustení z košickej väznice viedli k jej rodine. Koho objímala ako prvého?

Dočkala sa! Kontroverznú Noru Mojsejovú, ktorú celé Slovensko spoznalo vďaka šou Mojsejovci, včera po 13 mesiacoch pustili z vyšetrovacej väzby. Dostala sa do nej minulý rok v septembri, keď bola obvinená z viacerých daňových podvodov. Brány košickej basy opustila v piatok o desiatej hodine doobeda zamračená a svoje prepustenie nijako nekomentovala.

Následne nasadla do auta so šoférom a nechala sa odviesť k sestre Erike, ktorá sa spolu s manželom Marekom počas Norinej väzby starala aj o jej dvoch psích miláčikov. Pod jej strechou zároveň bývajú aj ich rodičia. Bolo teda viac než jasné, že práve oni  prichýlia aj Noru, ktorá o svoje nehnuteľnosti prišla. Jej prvé kroky na slobode tak viedli priamo k nim.

Podnikateľkin presun z auta do domu blízkych bol veľmi rýchly, doslova utekala a novinárov si naďalej nevšímala. Zastavila sa až pri švagrovi Marekovi, ktorý ju čakal za bránou, kde sa vrúcne objali. Na tmavovláskinej tvári bolo badať, že je zo stretnutia veľmi dojatá. Nikto iný z jej rodiny ju von neprišiel privítať, čakali na ňu schovaní vnútri. Nora za sebou zavrela dvere a už sa viac vonku neukázala. Opletačky so súdmi týmto ale pre ňu nekončia, bude naďalej vyšetrovaná na slobode.

VIDEO: Prvé kroky Nory Mojsejovej na slobode!

Nora Mojsejová po prepustení z väzby

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu