Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zarastené pazuchy, obhryzené nechty: Takto zosmiešnili Haščákovú a Jaroša!

Dvojica Slovákov natočila paródiu na nový videoklip Mira Jaroša a Barbary Haščákovej. Zobraziť galériu (9)
Dvojica Slovákov natočila paródiu na nový videoklip Mira Jaroša a Barbary Haščákovej. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Natreli im to! Hoci ubehli len necelé dva týždne od premiéry nového klipu Mira Jaroša (36) a Barbary Haščákovej (34), zdá sa, že video upútalo viac než dosť. Na svojom konte má totiž prvú paródiu. Dvojica mladých Slovákov sa navliekla do kostýmov a so zarastenými pazuchami si vzali na mušku známu dvojicu.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že Barbara Haščáková po rokoch naspievala novú slovenskú pieseň. V spolupráci s Mirom Jarošom vznikla skladba Nepozerám, ku ktorej dvojica natočila aj klip. A vyzerá to tak, že tvorcom sa podarilo presne to, o čo v hudobnej brandži ide - video zaujalo.

Až natoľko, že sa istá mladá dvojica Slovákov rozhodla, že naň natočí paródiu. Navliekli sa teda do elegantných šiat, nahodili bižutériu, ale pridali aj umelé chlpy pod pazuchou, či obhrýzanie nechtov. Miro Jaroš a Barbara Haščáková to teda v podaní Janky Kinčokovej, ktorá v roku 2000 vyhrala súťaž Miss Nepočujúca, a kaderníka Pierra Cedricka Klimeczeka poriadne schytali. 

U samotného autora piesne sme preto zisťovali, čo na video hovorí. „Pobavilo ma to a zároveň prekvapilo, že sa niekto vo voľnom čase niečomu takému venuje. Držím palce,“ povedal pre topky.sk na margo paródie Jaroš. A zdá sa, že rovnako s nadhľadom to berie aj jeho spevácka kolegyňa. Sama totiž na kreatívny počin mladých Slovákov upozornila na svojej fanúšikovskej stránke. „Pozrite, máme s Mirkom prvú paródiu na náš klip,“ napísala na Facebooku Haščáková, ktorá sa vraj pri pozeraní videa dobre zabavila. 

Originálny videoklip k piesni Nepozerám od Mira Jaroša a Barbary Haščákovej:

Paródia na videoklip Nepozerám s názvom Nečum:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu