Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Belányiová vyzliekla spravodajský kostýmček: Pozrite, ako sa vyprsila!

Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová sa vyprsila v sexi šatách. Zobraziť galériu (13)
Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová sa vyprsila v sexi šatách.

BRATISLAVA - Nie je žiadna „konzerva“! Moderátorku jojkárskych Novín o 12:00 Andreu Pálffy Belányiovú (38) poznajú diváci ako distingvovanú dámu odetú vždy v slušnom kostýmčeku. Ten však pri nedávnej práci mimo televízie zo seba zhodila a obliekla si namiesto neho krátke červené šaty. Vďaka hlbokému dekoltu poodhalila hosťom večierka aj svoje vnady.

Takto ju v správach neuvidíte! Šarmantná moderátorka Andrea Pálffy Belányiová sa divákom televízie Joj prihovára vždy v decentnom oblečení. Zameranie relácie Noviny o 12:00 si vyžaduje, aby sa na obrazovkách objavovala v kostýme, či slušnej blúzke. A tak mnohí fanúšikovia nemajú šancu vidieť túto sympatickú brunetku aj v trochu odvážnejších modeloch.  

Pred pár dňami však bývalá manželka hokejistu Žigmunda Pálffyho vyzliekla svoj konzervatívny kostýmček a na párty prišla nahodená v sexi outfite. V krátkych červených šatách s hlbším výstrihom moderátorka večera ihneď upútala pozornosť mnohých prítomných hostí. Andrea predviedla nielen štíhle nohy, ale aj zmyselne vyplnený dekolt. 

Zaujímavé ale je, že aj tento príťažlivý kúsok našla Belányiová v televíznom šatníku. „Toto oblečenie je od nás z kostymérne. Riešili sme to so stylistkou, aby  sme s Jankom (Mečiarom, pozn. red.) ladili, tak sme tam našli takéto šaty. Tieto sa nám zdali najvhodnejšie,“ povedala nám brunetka, ktorá sama priznala, že diváci ju takto sexi odetú len tak ľahko pred kamerami neuvidia. „Je pravda, že na obraze sme oblečení decentnejšie,“ skonštatovala Andrea. Mnohí páni však budú určite súhlasiť, že v menej prísnom outfite vynikne jej šarm oveľa viac. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu