Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárska moderátorka Belányiová sa doriadila: Kabelka za tisíce, topánky po babke!

Andrea Pálffy Belányiová s kabelkou za tisíce a v topánkach ako po babke. Zobraziť galériu (7)
Andrea Pálffy Belányiová s kabelkou za tisíce a v topánkach ako po babke.

BRATISLAVA - Toto jej nevyšlo! Páperová bunda, čierne legíny a topánky ako po starej mame. Na takomto športovom outfite by nebolo nič zvláštne, kedy si k nemu jojkárska moderátorka Andrea Pálffy Belányiová (38) nezobrala elegantnú luxusnú kabelku svetoznámej značky, ktorej hodnota sa približuje k sume 2000 eur. Takto doriadenú sme snáď inokedy vždy elegantnú brunetku ešte nikdy nevideli.

To sa len tak nevidí... Luxusná kabelka a „snehule“ k tomu! Moderátorku jojkárskych Novín o 12 Andreu Pálffy Belányiovú sme pred pár dňami pristihli na ceste do práce. Okamžite nás zaujala športovým outfitom, ktorý u nej televízni diváci tak často nevidia.

Brunetke to však vo výbere oblečenia tentokrát príliš nevyšlo. Na modrej páperovej bunde a čiernych legínach by síce nebolo nič zlé, keby tento imidž nezaklincovala hnedými čižmami. Tie totiž pôsobili, akoby ich vytiahla z babkinej skrine. A nehovoriac o tom, že k tomuto vyložene športovému oblečeniu si kráska zobrala hriešne drahú kabelku svetoznámej značky, ktorej cena sa šplhá k dvom tisíckam eur. 

Hoci je moderátorka na obraze vždy dokonale nastajlová a upravená, rovnako ako mnohé jej kolegyne, aj ona v súkromí občas urobí nejaký ten módny prešľap. Treba však podotknúť, že hoci brunetka tentokrát zvolila nie práve oku lahodiacu módnu kreáciu, celkový imidž zachránila jej tvár. Pekný decentný mejkap a k tomu šarmantný úsmev zatienili aj tie menšie nedostatky spôsobené nevhodnou kombináciou oblečenia a doplnkov. Ako sa hovorí, úsmev robí divy, a platí to aj v tomto prípade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu