Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Czoborovej manželstvo prospieva: Zora, takto si kedysi fakt vyzerala?

Zora Czoborová po svadbe jednoducho rozkvitla. Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová po svadbe jednoducho rozkvitla.

BRATISLAVA - To snáď ani nie je ona! Zora Czoborová (47) pôsobí dojmom, že už roky vyzerá rovnako. S človekom však veľa urobí aj účes či mejkap. Nám sa podarilo naraziť na zábery, na ktorých to fitneske až tak nesvedčí. No na najnovších fotografiách, ktoré vznikli po jej tohtoročnej svadbe, vyzerá doslova skvelo. Hoci tieto snímky delí od seba 6 rokov, brunetka akoby na nich nezostarla. Práve naopak. Zdá sa, že manželské šťastie jej jednoducho prospieva.

Vydala sa a vyzerá lepšie! Zora Czoborová patrí k tým známym ženám, ktorým by skutočný vek asi uhádol málokto. Asi by sa mohlo zdať, že jej to jednoducho pristalo vždy. Nie je to však úplne tak. Aj fitneska mala obdobia, kedy jej to príliš nesvedčalo. 

Dôkazom môžu byť fotografie z roku 2008. Svoje urobil najmä trochu neforemný účes. A ani ofina nepristane úplne každému. Keď sa pozrieme na aktuálne zábery, akoby ani nešlo o tú istú ženu. Po augustovej svadbe s Petrom Illiášom akoby Zora chytila nový dych. Jej tvár žiari šťastím a zrejme vďaka tomu pôsobí mladšie. Navyše ju lemujú mäkké vlny, čo ju zjemňuje. A tak - hoci má Czoborová tesne pred 50-tkou, asi by si ju mal mladší manžel poriadne strážiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu