Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Czoborovej narodeniny sa zmenili na horor: Boj o život!

Zora Czoborová prežila na dovolenke hotovú drámu. Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborová prežila na dovolenke hotovú drámu. (Zdroj: facebook/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Druhýkrát sa narodila! Najznámejšia slovenská fitneska Zora Czoborová sa momentálne nachádza v zahraničí, kde si vychutnáva more, slnko a piesok. Keďže je na pobyte v cudzine, nedeľňajšie 48. narodeniny oslavovala v exotickom Thajsku. Namiesto sfúkavania sviečok však prežívala drámu, na ktorú do konca života nezabudne.

Chcela pomôcť a takmer na to doplatila vlastným životom! Zora Czoborová si od konca minulého roka užíva s manželom Petrom exotickú dovolenku v Thajsku. Príjemný a ničím nerušený pobyt sa však v deň fitneskiných narodenín poriadne skomplikoval. Známa športovkyňa totiž zažila na pláži poriadnu drámu, počas ktorej zachraňovala cudzí život, no takmer prišla o ten svoj. „Ležím po tréningu na lehátku, nasávam slnko a more. V tom vidím, že nejaký pán máva rukami a počujem kričať: ‚Pomóc‛. Pri ňom pláva dáma a mám pocit, že sa neskutočne dobre na tomto žarte zabávajú,“ začala rozprávanie Czoborová, ktorá po chvíli zistila, že nejde o žiadnu srandu. Dvojica totiž mala vážny problém. 

„Keď už začala aj ona mávať rukami, tak som pochopila, že sa nehrajú. Ozlomkrky som uháňala do vody po pána. Chudák, ledva lapal po dychu. Chytal sa vo vode za srdce a jeho manželka bola od strachu tiež bez seba. Ale poviem vám, som výborný plavec, makám na sebe, ale keď som cítila, že ma asi 110 kg muž ťahá ku dnu a vlny od brehu, bola som šťastná, že ku mne doplával ďalší duchaprítomný mladý muž a podarilo sa nám ho spoločnými silami dostať na breh,“ opísala scénu ako z filmu fitneska, ktorá sa z tohto zážitku dlho spamätávala.

„Srdce mi išlo z hrude vyskočiť a ten adrenalín v tele... Chvíľu som sa ešte obávala, že ideme riešiť infarkt, ale potom to pán predýchal. Čo vám poviem, naši bratia – český manželský pár, práve doletel a šup rovno z lietadla do vĺn. Ten pocit, keď ste na pravom mieste v pravý čas a vyriešite situáciu, kde ide o život, je úžasný. Ďakujem tomu hore za tento darček, a teraz idem oslavovať. Aj moje, aj pánkove narodeniny,“ dodala na záver Czoborová, ktorá si nakoniec vdýchla, že všetko dobre dopadlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu