Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neuveriteľný zážitok Joža Pročka: Svokor ho takmer pripravil o prirodzenie!

Jožo Pročko si v televízii zaspomínal na vtipnú príhodu spred niekoľkých rokov. Zobraziť galériu (5)
Jožo Pročko si v televízii zaspomínal na vtipnú príhodu spred niekoľkých rokov. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Stačilo málo a mal by po »ptákách«! Jožo Pročko (49) bol v minulosti jedným z najvychytenejších zabávačov. Veď ešte pred pár rokmi z obrazoviek pravidelne rozosmieval divákov po celom Slovensku. No vtipné chvíle si bývalá mediálna hviezda neužila iba pred kamerami. Niekoľko úsmevných zážitkov s miernym nádychom dramatična zažil aj vďaka rodičom manželky Adriany. A jedna príhoda ho takmer stála mužskú pýchu.

Obľúbený slovenský zabávač Jožo Pročko už niekoľko rokov žije mimo ruchu slovenského šoubiznisu. Slávu, ktorú žal vďaka zábavným reláciám Je to možné? a Jožo Pročko pokúša vymenil za pokojný život so svojou rodinou. Pred pár dňami však bývalý moderátor prijal pozvanie do relácie Nikto nie je dokonalý. V nej si prostredníctvom vtipných príhod zaspomínal na časy najväčšej slávy. No a práve jeden z humorných zážitkov pobavil divákov tak, že mnohým od smiechu vyhŕkli až slzy do očí. 

Známy humorista totiž pred kamerami vyrozprával doslova neuveriteľný zážitok, pri ktorom takmer prišiel o prirodzenie. A na svedomí to mali jeho svokrovci. „Deťom som doniesol takú gumenú hračku plnú piesku, ktorá sa dala všemožne tvarovať. Zavolal som ich, začal ju tvarovať a prasklo to. Piesok som mal všade,“ začal rozprávanie Pročko. Otec jeho partnerky mu preto chcel pomôcť. „Pribehol ku mne, doniesol si obrovský vysávač, začal zo mňa vysávať piesok a pýta sa ma: ‚Padlo ti to aj za nohavice?‘ Tak som natiahol nohavice a on vysával ďalej,“ pokračoval zabávač. 

Po chvíli však svokor zakričal na manželku, aby prístroj vypla. No a práve tento moment sa stal kameňom úrazu - ona si totiž  poplietla tlačidlá. „Namiesto toho, aby vypla, prepla vysávač na vyššiu rýchlosť a v panike ešte na vyššiu a zrazu to urobilo flup,“ zahlásil humorista pred kamerami. „Zľakol som sa, lebo TO vbehlo do rúry...“ povedal. Ktovie, ako sa Pročko napokon zo strastiplnej situácie dostal - jeho svokra a manželka sa totiž do záchrany nehrnuli. Namiesto toho sa len výborne zabávali. Chcete vedieť, ako to celé dopadlo? Vypočujte si príhodu z úst zabávača vo videu pod článkom. 

Video: Jožo Pročko v relácii Nikto nie je dokonalý

Jožo Pročko v Nikto nie je dokonalý

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu