Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Stratená SuperStar Berkyová prekvapuje: Návrat na Slovensko po 7-mich rokoch!

Vierka Berkyová sa po siedmich rokoch vracia späť na Slovensko. Zobraziť galériu (6)
Vierka Berkyová sa po siedmich rokoch vracia späť na Slovensko. (Zdroj: Facebook/česká televize)

BRATISLAVA - Vracia sa! Vierka Berkyová (22) sa v roku 2007 stala víťazkou 3. série speváckej šou SuperStar. Vtedy mala pred sebou sľubnú hudobnú kariéru, no vymenila ju za život za hranicami našej krajiny. Odsťahovala sa do Írska, kde býva už dlhých 7 rokov. Aktuálne má však namierené späť na Slovensko.

Vierka Berkyová na seba upozornila ešte v roku 2007, kedy sa stala víťazkou speváckej šou SuperStar. No žiadna hviezdna kariéra sa v jej prípade nekonala. Hoci mohla nahrať album a venovať sa tomu, čo ju baví, všetkých príležitostí sa vzdala a spolu s rodinou odišla do zahraničia. A odvtedy akoby sa po nej zem zľahla. 

Dlho sa o nej nič nevedelo, no neskôr vyplávalo na povrch, že žije v Írsku. Brunetka tam porodila svojho prvého syna Mária a dokonca sa stihla aj vydať. Aktuálne sa však po siedmich rokoch chystá späť na Slovensko. Dôvodom je angažmán na rómskom festivale. „Vystúpim na jeho záverečnom galaprograme. Toto bude moje jediné vystúpenie po dlhých rokoch na Slovensku. Potom ihneď odchádzam do zahraničia,“ vysvetlila pre Gipsy Television Berkyová. 

V rozhovore pre spomínanú stanicu tiež prezradila, že odchod do cudzej krajiny bol pre ňu náročný. „Nebolo to pre mňa ľahké opustiť naštartovanú kariéru, ale taký je život. Nikdy nevieme, pred akú situáciu nás postaví. S odstupom času to obdobie hodnotím ako hektické. Mala som málo rokov, teraz by som niektoré veci urobila inak, no nič neľutujem“ vysvetlila Berkyová, ktorá sa v týchto dňoch už zrejme pomaly pripravuje na svoju cestu na Slovensko.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu