Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hororové leto speváčky Marcelly Molnárovej: 24 rezných rán na tele!

Marcella Molnárová na dovolenku v Dubaji nespomína v najlepšom. Zobraziť galériu (5)
Marcella Molnárová na dovolenku v Dubaji nespomína v najlepšom.

DUBAJ – Stačilo málo a... Speváčka Marcella Molnárová (48) rozhodne nepatrí k tým dovolenkárom, ktorí na pobyt v exotickom Dubaji spomínajú s úsmevom na tvári. Ako totiž blondínka prezradila, v arabskej destinácii si prešla desivými chvíľami. Dokonca bojovala o holý život. Z nepríjemného zážitku našťastie vyviazla “len“ s dorezaným telom a poriadnym ponaučením.

Leto býva plné nástrah a dovolenky pri mori majú občas trpkú príchuť. Svoje o tom vie aj speváčka Marcella Molnárová, ktorá na ľahkovážnosť poriadne doplatila. Počas dávnejšieho pobytu v Dubaji totiž prežila hororové chvíle, následkom ktorých skončila v nemocnici.

Ako prezradila v jojkárskom Top Star magazíne, príčinou nešťastia bolo, že si išla zaplávať do mora napriek vydanému zákazu kúpania. „Bola to moja osudová chyba. Plávala som na surfe a silná vlna ma z neho najskôr zhodila a potom som sa silnou rotáciou dostala až k lanu, ktoré oddeľovalo súkromné pláže a to ma celú dorezalo,” opísala desivé chvíle Marcella.

Speváčka musela ísť kvôli početným zraneniam do nemocnice. „Mala som dvadsaťštyri tržných rán,” dodala Molnárová, ktorá si po tomto traumatizujúcom zážitku dáva na seba oveľa väčší pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu