Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Minichová ukázala svoju lásku: Prvé FOTO synčeka!

Milena Minichová na sociálnej sieti Facebook zverejnila prvú fotku svojho synčeka Alexandra. Zobraziť galériu (5)
Milena Minichová na sociálnej sieti Facebook zverejnila prvú fotku svojho synčeka Alexandra. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Krásna dvojica! Milenu Minichovú (32) v týchto dňoch naplno zamestnáva jej dvojtýždňový synček Alexander. A že si starostlivosť o neho naozaj užíva, dokazuje aj jej najnovšia fotka, ktorú herečka zverejnila na sociálnej sieti. Snímka po prvýkrát zachytáva šťastnú mamičku spolu s jej malým drobčekom.

Šťastná ako nikdy predtým! Týmito slovami by sa zrejme dali opísať aktuálne pocity herečky Mileny Minichovej. Blondínka sa totiž nedávno stala mamou prvorodeného dieťatka. Svojmu partnerovi, automobilovému pretekárovi Petrovi Florekovi, v polovici júna porodila synčeka Alexandra. A hoci drobec spoznáva krásy okolitého sveta len krátke dva týždne, už má na konte aj prvú verejne dostupnú fotografiu. Umelkyňa sa totiž na sociálnej sieti pochválila svojou veľkou láskou priateľom. A ich spokojnosť z fotky doslova srší.

U herečky zo seriálu Druhý dych sme teda zisťovali, ako sa v úlohe mamičky cíti. „Dobre, každý deň ma niečím prekvapuje. Veľa spinká, papá, je veľmi poslušný. Ako hovorí moja mama, je to veľmi dobré dieťa. Takže si pomaly zvykám na všetky tie mamičkovské povinnosti,“ povedala pre topky.sk Minichová, ktorá zároveň priznáva, že bez jej partnera by všetko bolo omnoho ťažšie - so všetkým jej totiž pomáha. 

Herečka si teraz svoje bábätko naplno užíva a do práce sa tak skoro nehrnie. „Určite minimálne pol roka budem doma. Od októbra by som sa chcela postupne začať objavovať v divadle, potom aj nejaké to nakrúcanie na pár hodín. Chcela by som začať zvoľna, určite nie 8 hodín denne, ale ak by som si raz-dvakrát do týždňa odskočila na 2 – 3 hodinky, to by mohlo byť ok,“ prezradila nám známa Slovenka, ktorej plány však napokon závisia predovšetkým od synčeka. 

Milena Minichová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila so svojim drobcom.
Zobraziť galériu (5)
Milena Minichová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila so svojim drobcom.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu