Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor Telerána sa prekecol v priamom prenose: Diváci mu to dali vyžrať!

Daro Richter nazval vidly hrabľami. Zobraziť galériu (5)
Daro Richter nazval vidly hrabľami. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto mu veľmi nevyšlo! Hovorí sa, že každý človek je omylný. A iní nie sú ani naši moderátori. Najnovšie si svoje slová pred kamerami neustrážil Dárius Richter (42). Moderátor z markizáckeho Telerána chcel totiž v rannej šou privítať vypadnutú farmárku Luciu Mokráňovú (22). No namiesto šikovného slovného premostenia sa mu podaril úsmevný trapas. Vidly, ktoré držal v rukách, totiž nazval hrabľami. No a tento omyl neunikol pozornosti divákov.

Už aj markizák Daro Richter vie, aké to je, keď sa mu v priamom prenose podarí povedať naozajstnú hlúposť. V dnešnom Teleráne chcel totiž privítať vypadnutú farmárku Luciu Mokráňovú. No išiel na to naozaj nevšedným spôsobom. Na pomoc si totiž zobral vidly, ktoré mu mali slúžiť na slovné premostenie. No moderátorovi to nevyšlo podľa predstáv.

Záhradné náradie totiž označil ako hrable. „Ja som priniesol dve veci, tieto hrable, vieš, takéto vidly žlté a Luciu,“ povedal Richter v priamom prenose. No hoci hneď zahlásil aj správne pomenovanie, znelo to skôr, ako keby vidly považoval za akýsi druh hrablí. 

Túto moderátorovu chybu si však okamžite všimli pozorní diváci, ktorí markizákovi jeho omyl vytkli. Na webe Telerána mu totiž odporúčajú, aby išiel na statok. „Váš moderátor nerozozná hrable od vidiel. Pošlite ho na Farmu,“ znie jeden z komentárov na Facebooku. „Dobré ránko, ten pracovný nástroj, čo tam máte, nie sú hrable, ako povedal moderátor, ale vidly,“ napísal ďalší z divákov. No, jedno je isté, Richter si po tomto už vidly s hrabľami nikdy nepomýli.

VIDEO: Daro Richter v Teleráne premenoval vidly.

Daro Richter v Teleráne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu