Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Problémy Šóošovej so synom: Leni, pozor na neho!

Lenke Šóošovej a jej synovi Riškovi narobil ľad poriadne problémy. Zobraziť galériu (17)
Lenke Šóošovej a jej synovi Riškovi narobil ľad poriadne problémy.

BRATISLAVA - Poriadne sa zapotila! Markizáčka Lenka Šóošová (38) je mamou dvojročného syna Riška, ktorý už chodí do škôlky. Vyzdvihnúť svoje dieťa z predškolského zariadenia však nebolo v priebehu tohto týždňa pre moderátorku vôbec ľahké. Postaralo sa o to poriadne zimné počasie a hlavne vrstva ľadu. Tmavovláska sa v týchto sťažených podmienkach síce na nohách udržala, ale jej malý poklad sa razom ocitol na zemi. A nie raz...

Komplikácie! Lenka Šóošová je už dlhé roky zadaná. So svojím priateľom Richardom má dvojročného syna Riška. Ten už chodí do škôlky, kam ho často chodí vyzdvihnúť práve jeho známa mama. Nám sa ju podarilo začiatkom týždňa zachytiť pred predškolským zariadením. 

A hoci deti sa zvyčajne zo zimy tešia, Lenka aktuálnym počasím určite nadšená nebola. Od okamihu, ako vystúpila z auta, bolo jasné, že terén je poriadne zľadovatený. Tmavovláska sa musela riadne namáhať, aby sa udržala na nohách. 

Horšie ale dopadol jej malý chlapček. Riškovi sa totiž podarilo pošmyknúť a spadnúť. Nezabránil tomu ani fakt, že sa dvojica držala za ruky. Moderátorka ho za krátky okamih zbierala zo zeme rovno dvakrát. Našťastie ale išlo len o bežné pády a Šóošovej synčekovi sa nič nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu