Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šóošová prehovorila o svojom tele: Poviem, prečo som taká vychudnutá!

Lenka Šóošová patrí k našim najštíhlejším moderátorkám. Zobraziť galériu (5)
Lenka Šóošová patrí k našim najštíhlejším moderátorkám.

BRATISLAVA - Tenká ako prútik! Odkedy je Lenka Šóošová (38) na televíznych obrazovkách, ľudia ju poznajú ako maximálne štíhlu. Okrem tehotenstva na nej nikdy nebolo vidieť oblejšie tvary. Topky.sk zisťovali, čím to je. A moderátorka priznala, že jej táto téma nie je príliš príjemná. Čo sa teda skrýva za jej vychudnutou postavou?

Lenka Šóošová nedávno spolu s Robom Pappom a Barborou Rakovskou predstavila rozprávkovú knižku o varení. Ona sama však pôsobí, akoby takmer ani nejedla. Už dlhé roky je totiž známa figúrou, na ktorej snáď nie je ani gram tuku. Topkám prezradila, že keď sa jej okolie pýta na váhu, nerada o nej rozpráva. „Nie je to príjemné, keď každý deň niekoho stretnem s tým, že – ‚Ježiš, ty si chudá, Ježiš, ty vyzeráš‛,” povedala nám k tejto téme moderátorka. 

Ako však brunetka tvrdí, problém so stravovaním nemá. „Keď niekto vidí, čo ja zjem v Teleráne, tak si povie, že kde to do mňa ide. Musím povedať, že som vyberavý typ, nejem všetko, ale zase veľa zjem,” tvrdí Lenka. Dokonca priznala, že sa ani nestravuje úplne zdravo, aj keď preferuje skôr práve tento typ kuchyne. 

Čo je teda za jej štíhlym vzhľadom? Zrejme gény a potom práca. Moderátorka totiž vychádza z postele naozaj skoro. „Skúste vstávať o tretej ráno. Ja si myslím, že je to o tom,” uzavrela tému štíhlej postavy Šóošová. 

Sledujte TOPKY TV: Lenka Šóošová o svojej línii.

Lenka Šóošová postava

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu