Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Milenci Pocisková a Tůma sa prestali skrývať: Nech sa páči, tu sú dôkazy!

Nela Pocisková a Filip Tůma si vyšli spolu do kina.
Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková a Filip Tůma si vyšli spolu do kina.

BRATISLAVA – Premiéru už majú za sebou! Informácia o tom, že Nela Pocisková (23) a Filip Tůma (36) sú milencami, sa prevalila v lete minulého roka. Umelci síce svoj vzťah oficiálne nikdy nepotvrdili, fotky zo spoločne stráveného Silvestra však boli dostatočným dôkazom ich lásky. Tú aktuálne dali najavo tiež tým, že sa ako pár prvýkrát objavili na spoločenskej akcii, kde boli prítomné médiá.

Prestali sa skrývať! V slovenskom šoubiznise nie je žiadnym tajomstvom, že Nela Pocisková a Filip Tůma majú medzi sebou čosi viac než len herecký vzťah. Obaja však zaryto odmietajú svoj pomer akokoľvek komentovať. A hoci si milenci, ktorých zblížila práca na markizáckom seriáli Búrlivé víno, užívajú svoju lásku iba v súkromí, pred pár dňami urobili výnimku.

Nela a Filip si totiž vyšli na rande do jedného z bratislavských nákupných centier, kde sa konala premiéra nového filmu za účasti médií. Všetkým prítomným udrelo do očí čokoládové opálenie oboch hercov. Nedávno sa totiž vrátili z exotickej dovolenky, ktorú spoločne strávili na Kube.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu