Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ostrá milenecká hádka na afterpárty Miss: Známy hokejista spackal kráske celý večer!

Medzi partnermi Barborou Olejníkovou a Dušanom Pašekom ml. sa strhla hádka. Zobraziť galériu (12)
Medzi partnermi Barborou Olejníkovou a Dušanom Pašekom ml. sa strhla hádka.

BRATISLAVA – Poriadne dusná atmosféra! Väčšina finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014 sa na sobotňajšej párty po priamom prenose výborne zabávala. Výherkyni jedného z vedľajších titulov Barbore Olejníkovej (19) však nebolo veľmi do smiechu. Dôvod?! Ostrá hádka s hokejistom Dušanom Pašekom ml. (29), s ktorým tvorí pár už zhruba 10 mesiacov.

Diváci im nevadili! Barbora Olejníková bola jednou z krások, ktorá v sobotu večer bojovala o titul Miss Slovensko 2014. Hoci sa jej podarilo získať jeden z menších, čiastkových titulov, u odbornej poroty neskórovala. Sklamanie z neúspechu však nebolo to jediné, čo sympatickú tmavovlásku počas večera zarmútilo. Oveľa viac ju potrápil partner Dušan Pašek ml., s ktorým sa zhruba trištvrte hodinu intenzívne hádala.

Syn po nebohom hokejistovi je totiž Barboriným priateľom a dvojica sa priamo na recepcii ostro pochytila. Na tmavovláske bolo potom počas celého večera viditeľné, že má pokazenú náladu. „Už je to v pohode. Nebolo to nič špeciálne, čo by stálo za pozornosť. Išlo o bežnú výmenu názorov,” povedala pre topky.sk Olejníková. „Nezvykneme sa hádať, toto bolo tak výnimočne. Už je všetko v poriadku,” ubezpečovala nás kráska.

Barbora a hokejista tvoria pár zhruba 10 mesiacov. Tmavovláska nám prezradila, že zdieľajú aj spoločnú domácnosť. „Začali sme si písať na internete, potom sme sa stretli, išli sme spolu na výlet a zistili sme, že si výborne rozumieme, zaspomínala si na zoznámenie s bývalým frajerom superstaristky Barbory Balúchovej Olejníková.

Podobnú výmenu názorov absolvovala pred 12 mesiacmi aj minuloročná víťazka Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková. Zaujímavosťou je, že podobne ako Barbora, aj ona randila so športovcom - futbalistom Patrikom Čarnotom. V prípade tejto dvojice ale netrvalo dlho a po troch mesiacoch Karolíninho úradovania sa rozišli. Nechajme sa prekvapiť, či v prípade Barbory a Dušana tomu bude inak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu