Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miss Slovensko 2014 sa stala Laura Longauerová

Laura Longauerová z Detvy je novou kráľovnou krásy. Zobraziť galériu (29)
Laura Longauerová z Detvy je novou kráľovnou krásy.

BRATISLAVA – Je rozhodnuté! V poradí devätnásty ročník súťaže Miss Slovensko pozná svoju víťazku. Titulom novej kráľovnej krásy sa môže od sobotňajšieho večera pýšiť Laura Longauerová (18) z Detvy, ktorá tromfla ostatné konkurentky.

Na včerajšok nikdy nezabudne! Sobotňajší večer patril na obrazovkách Jojky súťaži krásy Miss Slovensko 2014. O prestížny titul bojovala dvanástka finalistiek, z ktorých mohla vyhrať len jedna. Oficiálne najkrajšou Slovenkou pre najbližších dvanásť mesiacov sa stala Laura Longauerová z Detvy.

Víťazka o sebe prezradila, že sa aktívne venuje tancu, je totiž členkou folklórneho súboru. „Reprezentujem tak náš kraj,poznamenala v krátkej videovizitke Laura, ktorá nás už čoskoro zastúpi na svetovej súťaži krásy Miss World. „Verím, že budem robiť Slovensku čo najlepšie meno,” povedala pre topky.sk Longauerová, ktorá bola pri vyhlasovaní výsledkov síce prekvapená svojím víťazstvom, no v kútiku duše po celý čas verila, že práve ona dostane na hlavu korunku: „Čím viac sa to však približovalo k finále, tým viac som si uvedomovala, že konkurencia je veľká. Keď vyhlásili moje meno, bola som šťastná.

V súkromí je nová kráľovná krásy už viac ako dva roky zadaná. „Bude to veľká skúška nášho vzťahu. No myslím si, že keď sa majú dvaja ľudia radi, tak prekonajú všetky prekážky,reagovala Laura na otázku, či sa neobáva rozpadu partnerstva kvôli svojmu novému titulu. Takýto scenár bol totiž v prípade mnohých jej predchodkýň bežný. 

Ako sme sa v súvislosti s víťazstvom rodáčky z Detvy dozvedeli od riaditeľky súťaže Magdalény Šebestovej, v jej prospech rozhodlo vystupovanie, komunikácia a spomínané tanečné nadanie. „Som veľmi spokojná. Laura patrila medzi moje favoritky. Musím však priznať, že tento rok patril pri rozhodovaní medzi moje najťažšie,prezradila pre topky.sk šéfka Miss Slovensko.

Sobotňajší večer bol mimoriadne úspešný aj pre finalistky Luciu Semankovú a Michaelu Nguyenovú. Tie si medzi sebou podelili tituly I. a II. vicemiss, i ostatné čiastkové tituly.

Výsledky galavečera Miss Slovensko 2014

MISS SLOVENSKO: Laura Longauerová (č.4)

I.VICEMISS: Lucia Semanková (č.1)

II. VICEMISS: Michaela Nguyenová (č.12)

MISS PRESS: Michaela Nguyenová (č.12)

MISS SYMPATIA: Lucia Semanková (č.1)

Toto sú najkrajšie Slovenky roku 2014: I. VICEMISS Lucia Semanková (vľavo), víťazka Laura Longauerová, II. VICEMISS Michaela Nguyenová (vpravo).
Zobraziť galériu (29)
Toto sú najkrajšie Slovenky roku 2014: I. VICEMISS Lucia Semanková (vľavo), víťazka Laura Longauerová, II. VICEMISS Michaela Nguyenová (vpravo).

Takto vyzerá aktuálna kráľovná krásy - Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (29)
Takto vyzerá aktuálna kráľovná krásy - Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová v spodnej bielizni.

Rozhovor s čerstvou víťazkou súťaže Miss Slovensko 2014 Laurou Longauerovou.

Rozhovor s čerstvou víťazkou súťaže Miss Slovensko 2014 Laurou Longauerovou
Rozhovor s riaditeľkou súťaže Miss Slovensko Magdalénou Šebestovou o čerstvej víťazke a jej šanciach na úspech vo svete.
Rozhovor s Magdalénou Šebestovou o víťazke súťaže Miss Slovensko

Pozrite si prehliadku v plavkách zo slávnostného večera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu