Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Sexbomba z farmy podstúpila zákrok u známej dermatologičky. Prečo?

Sexbomba z farmy podstúpila zákrok u známej dermatologičky Zobraziť galériu (17)
Sexbomba z farmy podstúpila zákrok u známej dermatologičky

Zákon schválnosti? Nuž, ten sa nevyhýba ani známym modelkám. Pred dôležitým fototermínom musela náhly estetický problém riešiť i Miss Carat Tuning 2013, Martina Štetiarová. Čože sa jej prihodilo?

Sexica Martina Štetiarová sa modelingu venuje už od strednej školy a nepopiera, že vizáž je pre ňu nesmierne dôležitá. Preto ju príliš nepotešilo, keď na svojej tvári zbadala nepekné pigmentové škvrny ako následok nedávneho opaľovania. Dnes sa však môže opäť spokojne usmievať do zrkadla. Po pigmentových škvrnách totiž niet ani stopy.

Výber ošetrenia jasný

Počula som o rôznych spôsoboch, akými sa dá proti pigmentovým škvrnám bojovať. Potešilo ma, že aj na Slovensku možno nájsť zariadenia, ktorých služby dosahujú v tomto smere svetovú úroveň,“ tvrdí známa kráska. Jej voľba bola preto jasná.

Martina sa netají tým, že pred pár dňami podstúpila špeciálnu laserovú metódu ošetrenia pokožky Resurf M22, ktoré je, okrem iného, zamerané práve na eliminovanie viditeľných pigmentových škvŕn na tvári. Keďže výsledky ošetrenia sú zrejmé a skvelé účinky terapie potvrdila i samotná modelka, zaujímalo nás, čo sa za označením Resurf M22 skrýva.

Čo je to Resurf M22?

S touto otázkou sme sa obrátili priamo na MUDr. Alenu Pallovú, riaditeľku renomovaného Inštitútu estetickej medicíny v Pezinku, ktoré unikátny prístroj Laser Lumenis Resurf M22 ako jediné na Slovensku vlastní: „Tento prístroj používame v Inštitúte od decembra minulého roka a musím povedať, že s jeho výsledkami som nadmieru spokojná. S blížiacim sa letom počet nadšených klientok neustále stúpa, keďže schopnosť prístroja zbaviť pleť pigmentových škvŕn je nepopierateľná,“ nešetrí chválou na adresu prístroja uznávaná dermatologička.

Prečo práve Resurf M22...

Oproti CO2 frakčnému laseru, ktorým sme podobné kožné neduhy liečili doteraz, má prístroj Resurf M22 hneď niekoľko výhod. Liečba je takmer bezbolestná, doba rekonvalescencie skrátená z ôsmich na tri dni, ale klientky sa navyše vyhnú aj nepríjemnému šúpaniu pokožky. Prístroj má taktiež dvojnásobne silnejší účinok už po jednom ošetrení, a trvalejší efekt, čo je ďalší kľúčový fakt jeho obľúbenosti,“ zdôrazňuje účinky novinky Resurf M22 doktorka Pallová.

Nezabudnite, že...

Pokiaľ i vy túžite po hodvábnej pleti, pripravte si hodinku voľného času a trošku trpezlivosti, keďže výsledok v tej najdokonalejšej forme uvidíte zhruba po piatich dňoch od zákroku. Vašu pleť je po absolvovaní ošetrenia nutné chrániť nanášaním krému s ochranným faktorom 50+ minimálne po dobu 4 – 8 týždňov. Rovnako v tomto období zabudnite na opaľovanie a vystavovanie tváre priamemu slnečnému slnku. Aj preto máte na dojednanie voľného termínu ten najvyšší čas! Navyše ak sa objednáte do 14.apríla je toto ošetrenie v IEM za špeciálnu akciovú cenu! Viac informácii na www.iem.sk.

O IEM...

Inštitút estetickej medicíny je špičkové medicínske zariadenie, ktoré poskytuje široké spektrum zákrokov z oblasti korektívnej dermatológie, laserovej dermatológie,  redukcie hmotnosti, plastickej, cievnej chirurgie a ďalšie služby v oblasti krásy a zdravia. Zákroky prostredníctvom najmodernejšieho technického vybavenia realizuje skúsený tím lekárov a zdravotníckeho personálu vedený MUDr. Alenou Pallovou. O kvalitách služieb IEM sa presvedčilo už mnoho známych osobností zo sveta šoubiznisu.

Podobný zákrok absolvovali už Michaela Čobejová, Peter Kočiš aj Veronika Husárová.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu