Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásnej Betke z Paneláku skrachoval 5-ročný vzťah: Zostala sama aj s dieťaťom!

Alžbeta Stanková prechádza v týchto dňoch skutočne ťažkým obdobím. Zobraziť galériu (4)
Alžbeta Stanková prechádza v týchto dňoch skutočne ťažkým obdobím. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Náročné obdobie! Alžbete Stankovej (35), ktorá sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala najmä vďaka seriálu Panelák, v týchto dňoch rozhodne do smiechu nie je. Po piatich rokoch jej totiž skrachoval vzťah s otcom jej dvojročnej dcérky Betky, Janom Seidlom.

Alžbeta Stanková sa do povedomia verejnosti dostala predovšetkým ako riaditeľka gynekologickej kliniky v jojkárskom Paneláku, kde stvárňovala postavu Betky. No málokto by povedal, že brunetku bude so seriálovou úlohou spájať omnoho viac než len meno. Podobne ako v televíznom počine, aj v skutočnom živote skončila sama s dieťaťom.

Herečke totiž v týchto dňoch stroskotal 5-ročný vzťah s otcom jej dieťaťa Janom Seidlom. Na výchovu dvojročnej Betky tak zostala umelkyňa pôsobiaca prevažne u našich západných susedov úplne sama. Ako informoval český internetový portál Super.cz, za rozpadom ich mladej rodinky vraj stála dlhodobo pretrvávajúca partnerská kríza. 

„Už to nešlo ďalej. Rozišli sa. Betka zostala s malou v ich byte a on sa vrátil k rodičom do Dobřichovic,“ prezradil spomínanému webu zdroj z okolia hercov. Rozchod dvojice je však pre mnohých veľkým prekvapením. Hoci sa partneri v spoločnosti objavovali málo, vždy pôsobili ako harmonický pár, ktorý plánoval svoj vzťah spečatiť svadbou. 

V čase, keď herečka otehotnela, ju totiž jej partner požiadal o ruku. Vybral si k tomu deň Betkiných narodenín a zároveň deň 100. reprízy muzikálu Robin Hood, v ktorom Slovenka hrá. Pred zrakmi divákov si s kvetinou v ruke na javisku Divadla Kalich pokľakol a svojej priateľky sa spýtal, či si ho vezme. „S Janom sme spolu dva roky. Máme krásky vzťah. Rada sa za neho vydám,“ povedala vtedy umelkyňa. No tieto romantické chvíle sú už minulosťou. Keď sme v súvislosti s rozchodom oslovili Stankovú, povedala, že je na divadelnej skúške a zložila telefón. Na našu následnú esemesku už nereagovala.

Alžbeta Stanková s dnes už bývalým partnerom Janom Seidlom a ich spoločnou dcérkou Betkou.
Zobraziť galériu (4)
Alžbeta Stanková s dnes už bývalým partnerom Janom Seidlom a ich spoločnou dcérkou Betkou.  (Zdroj: profimedia.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu