Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaný rozvod po rokoch: Tejto jojkárke skrachovalo manželstvo!

Petra Poláčiková je už rozvedená. Zobraziť galériu (4)
Petra Poláčiková je už rozvedená.

BRATISLAVA – Nevydržalo im to! Podľa našich zistení je jojkárka Petra Poláčiková (29) od januára rozvedená. Manželstvo, z ktorého ma syna Šimona, stroskotalo po približne deviatich rokoch.

Definitívny koniec! Petra Poláčiková, ktorú poznajú diváci ako redaktorku jojkárskeho Top Star Magazínu, nebude na minulý rok 2013 spomínať v najlepšom. Potvrdzujú to aj jej slová na sociálnej sieti. „Želám vám, aby bola tá naša 2014 lepšia ako 2013. Tiež by mi to bodlo,” vinšovala si brunetka, ktorej manželstvo bolo v tom čase na pokraji krachu.

Ako sa nám podarilo zistiť, v januári tohto roka sa Petra rozviedla. „Ďakujem za záujem, nebudem sa vyjadrovať,” reagovala stroho jojkárka, keď sme ju v súvislosti s touto témou oslovili. Naše informácie pritom nevyvrátila. Dvojica vraj prekonala viacero kríz a po rokoch si manželia akosi prestali rozumieť.

Redaktorka z Koliby sa podľa našich informácií vydávala pomerne mladá. Zvláštnosťou je, že kým o svojom synovi Šimonovi nemala nikdy problém hovoriť, manžela od medializácie a spoločenských podujatí chránila.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu