Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojkárka zo Súdnej siene si nechala skrášliť prsia: Boli sme pri tom!

Petra Palevičová, známa z jojkárskej Súdnej siene, si nechala vylepšiť dekolt - dala si odstrániť neestetické znamienko. Zobraziť galériu (8)
Petra Palevičová, známa z jojkárskej Súdnej siene, si nechala vylepšiť dekolt - dala si odstrániť neestetické znamienko.

BRATISLAVA - Pre krásu sa trpí! Vedela by o tom rozprávať aj herečka Petra Palevičová (37), známa z jojkárskej Súdnej siene. Kvôli práci si totiž pred pár dňami nechala odstrániť tri znamienka, ktoré na kamere nepôsobili esteticky. Jedno z nich sa nachádzalo aj priamo v ryšavkinom výstrihu. Jeho odstránenie bolo pre známu Slovenku poriadne bolestivé.

Neodmysliteľnou súčasťou práce každej herečky je aj neustála starostlivosť o svoj výzor. S tým súvisia nielen upravené vlasy či dokonalý mejkap, ale aj také detaily ako znamienka. Veď bystré oko televíznej kamery zachytí aj tie najmenšie nedostatky, ktoré by na obrazovke mohli pôsobiť neesteticky. Práve preto sa Petra Palevičová, známa advokátka z jojkárskej Súdnej siene, rozhodla, že raz a navždy zatočí s nežiaducimi „značkami” na koži.

Pred niekoľkými dňami sa preto zverila do rúk lekárky Alexandry Novotnej, ktorá jej znamienka na svojej klinike odstránila. „Dohnala ma k tomu hlavne tá estetika. Mala som totiž jedno pod nosom, druhé na viečku a tretie na prsiach. Práve to prvé mi vadilo najviac – nechcem predsa vyzerať ako ježibaba. Pre tie ďalšie som sa rozhodla hlavne z praktického hľadiska. Napríklad, o to na prsiach som si stále niečím zavadila,“ prezradila pre topky.sk ryšavka.

Pre niekoľkominútový zákrok ale doslova trpela. „Strašne to pálilo. Ako keby do mňa horúcim nožom rezali. Ale už je to v poriadku. Ešte večer som cítila jemnú bolesť, ale na ďalší deň už nič. Iba pri dotyku,“ opísala svoje pocity herečka, ktorá sa už naplno vrátila do pracovného nasadenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu