Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krutý život markizáckej hviezdičky: Krádeže, bitka, sociálka!

Ľubica Chlpíková prišla o dcéru, zo syna Marcela je televízna hviezda. Zobraziť galériu (6)
Ľubica Chlpíková prišla o dcéru, zo syna Marcela je televízna hviezda.

BRATISLAVA - Vychádzajúcou hviezdou Markízy je Marcel Chlpík (7) zo seriálu Chlapi neplačú. Hoci sa mu pred kamerami darí, jeho rodinný život nie je taký ružový, ako by sa mohlo zdať. Nie je to tak dávno, čo žili spolu s mamou a sestrou na hranici chudoby. Zlé existenčné podmienky sa podpísali najmä pod vzťah mamy a dcéry Dominiky (17). Tá bola podľa tvrdení Ľubice Chlpíkovej (42) nezvládateľná a okrem toho aj kradla. Nepomohli ani návštevy psychológa a bitka. Sociálka ju preto umiestnila k niekomu úplne inému.

On hviezdi, sestra býva u cudzích! Marcel Chlpík sa vďaka seriálu Chlapi neplačú stáva čoraz populárnejším. Už ako sedemročný dýchal na krk profesionálom v ankete Telkáč roka 2013, kde sa umiestnil na druhej priečke v kategórii hercov. Hoci si teraz užíva žiaru reflektorov a popularitu, nebolo to vždy tak. V minulosti žil spolu s mamou a sestrou Dominikou na hranici chudoby. Rodinka obývala provizórny dom bez vody a ženská hlava rodiny si musela privyrábať, ako vedela. Upratovala a predávala známy časopis, ktorý pomáha ľuďom v núdzi.

Zlé sociálne podmienky v spojení s pocitom hanby za spoločenský status si však vybrali svoju daň. Výrazne sa podpísali pod vzťah medzi ňou a Marcelkovou sestrou Dominikou. Tá bola podľa tvrdení Ľubice Chlpíkovej nezvládateľná. „Stalo sa tiež, že začala kradnúť,” prezradila pred časom pre Trend. „Po jednej krádeži nasledoval z mojej strany výprask. Krádež sa zopakovala napriek tomu, že začala chodiť do prevýchovného centra. Riešila som to aj s psychológom,” dodala. 

Keď žiadna taktika nezabrala, vybrala sa mama na sociálku s tým, že má nezvládateľné dieťa. V ten deň Dominika utiekla. V roku 2008 bolo po nej vyhlásené policajné pátranie, ktoré zverejnili všetky médiá. Po nájdení putovalo dievča do krízového strediska. 

Spočiatku sa Ľubica snažila dostať dievča späť. Dokonca sa kvôli tomu aj vydala. „Prebiehali pojednávania kvôli dcére a chcela som, aby sa vrátila späť, tak som pripustila, že budeme fungovať v normálnej rodine. Aby nemohli namietať, že je to voľný vzťah,” priznala pre spomínaný ekonomický magazín. Napriek tomu Dominika skončila u niekoho úplne iného a mama ani brat ju už niekoľko rokov nevideli. Ktovie, či sa ich cesty ešte niekedy spoja...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu