Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Detská hviezda Marcelko Chlpík hlási návrat na obrazovky: Vytiahne rodinu z dlhov?

Marcelko Chlpík a jeho mama Ľubica Zobraziť galériu (5)
Marcelko Chlpík a jeho mama Ľubica

BRATISLAVA - Rýchlo zažiaril a ešte rýchlejšie zhasol! Tak vyzerala blesková kariéra Marcelka Chlpíka (10), ktorého si diváci zamilovali vďaka markizáckemu seriálu Chlapi neplačú. A hoci po poslednej časti takmer okamžite zmizol z obrazoviek a na kastingoch veľa vody nenamútil, zdá sa, že usmievavý chlapček ešte nepovedal posledné slovo.

I keď minulý rok si Marcelka na skúšku pozvala konkurenčná Jojka, ktorá zvažovala, že ho obsadí do úspešného seriálu Prázdniny, nakoniec sa tak nestalo. Rodine tak zostali len oči pre plač. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že chlapcova mama Ľubica sa dlhší čas pasovala s tisícovými dlhmi na poistnom. Momentálne to však vyzerá tak, že karta sa konečne obrátila v prospech talentovaného Chlpíka, ktorého fanúšikovia Markízy doslova zbožňovali.

Detská hviezda Marcelko Chlpík
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Už dnes sa totiž objaví v seriáli  Rodinné prípady, kde tak opäť dostal príležitosť pracovať na hereckej kariére. A hoci sa zatiaľ jedná len o jednu epizódu, je známe, že herci v Prípadoch často rotujú. Nie je teda vylúčené, že Marcelko sa na televíznych obrazovkách opäť ukáže aj v budúcnosti. 

Detská hviezda Marcelko Chlpík
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Marcel Chlpík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu