Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Po spustnutom Pereši ďalšie prekvapenie: Mojsejovej impérium otrasené!

Nora Mojsejová už nevlastní ani dom na košickom Čermeli. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová už nevlastní ani dom na košickom Čermeli.

KOŠICE - Prišla o ďalšiu nehnuteľnosť! Len pred pár dňami sa objavili fotografie zo slávnej vily Nory Mojsejovej (55) na Pereši, ktorá je úplne vybrakovaná. A včera dokonca banka predala v dražbe jej druhý dom. Ten podnikateľke slúžieval ako sídlo firmy, no občas tam údajne aj bývala. Otázka je, kam pôjde, keď ju pustia z väzby.

Nora Mojsejová sa nedávno na súde vyjadrila, že vo väzbe je jej naozaj dobre. Hoci šlo o iróniu, tieto slová naberajú zaujímavý rozmer v súvislosti s najnovšími informáciami ohľadom podnikateľkiných domov. Známa vila na Pereši je totiž prepísaná na Braňa Mojseja a momentálne je neobývateľná. Vytrhané parkety, vysťahovaný nábytok a zatečené steny nevyzerajú nijako lákavo. Navyše, priestory už majú zrejme nového majiteľa.

Po odsťahovaní sa z tohto hniezdočka bol Noriným útočiskom dom v košickom Čermeli. Neskôr sa však rozhodla, že ho už nepotrebuje a v roku 2012 vraj prestala splácať hypotéku. Banka preto vyhlásila dražbu, ktorá ale nebola úspešná. V pondelok však podľa informácií denníka Korzár prebehol tretí pokus o predaj už s konečne pozitívnym výsledkom. Trojpodlažný dom bol k dispozícii za vyvolávaciu cenu 185 tisíc eur a našiel svojho majiteľa. „Kúpil som to na bývanie. Oslovila ma najmä lokalita,” povedal muž v stredných rokoch pre spomínané periodikum.

Otázka je, kam sa Mojsejová uchýli po prepustení z väzenia. Podľa informácií z katastrálneho portálu si totiž ako miesto trvalého bydliska uvádza adresu, na ktorej má butik.

Týždenník Plus 7 dní priniesol zábery z interiéru Pereša. Kedysi honosné sídlo je dnes na nespoznanie.
Zobraziť galériu (6)
Týždenník Plus 7 dní priniesol zábery z interiéru Pereša. Kedysi honosné sídlo je dnes na nespoznanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu