Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nora Mojsejová na súde: Nechajte ma v base

Nora Mojsejová sa prepustenia nedočkala. Vo väzení dbá o svoju vizáž. Má super manikúru aj nafarbené vlasy. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová sa prepustenia nedočkala. Vo väzení dbá o svoju vizáž. Má super manikúru aj nafarbené vlasy.

KOŠICE - Nezaprela sa! Nora Mojsejová (55) znovu podala podnet, aby bola prepustená z väzby, kde trávi už päť mesiacov. Na pojednávanie prišla opäť o pár kíl chudšia, vyobliekaná a upravená. Keď však podnikateľka videla, že situácia pre ňu nevyzerá dobre, neodpustila si uštipačnú poznámku. Sudcu požiadala, aby ju nechal v base, lebo tam trávi čas zaujímavými koníčkami.

Na Krajskom súde v Košiciach v pondelok rozhodovali o ďalšom osude Nory Mojsejovej. Vymódená podnikateľka s bezchybnou manikúrou si s chladným výrazom a bez emócií vypočula dôvody prokurátora, ktorý naďalej trvá na tom, že väzba je oprávnená.

Samotná podnikateľka sa vyjadrila, že chce zostať tam, kde je. Evidentne však išlo o iróniu. „Pán sudca, radšej ma tu nechajte v base, ako by ste mali mať s tým nejaké problémy. Už sedím 5 mesiacov a vydržím aj 2 roky, som vojak. Vo väzbe sa nenudím. Čítam, hrám človeče, štrikujem,“ uviedla Nora. 

Následne ale spomenula rodinnú udalosť, kvôli ktorej má na väzenie ťažké srdce. „V decembri som požiadala o telefonát domov, ale nevyhoveli mi. Mohla som volať až po niekoľkých týždňoch. Zdvihol mi otec a keď ma počul, tak odpadol,“ emotívne vykreslila dramatickú situáciu.

Košická podnikateľka je vo väzbe už od 3. septembra. V júni minulého  roku ju obvinili z daňových podvodov, ktorými vraj spôsobila škodu za takmer 1,5 milióna eur. Keďže podľa vyšetrovateľov existovali dôkazy o tom, že Mojsejová ovplyvňovala na slobode niektorých svedkov, navrhli väzbu. Prvýkrát o prepustenie žiadala už v septembri, ale túto žiadosť súd zamietol. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu