Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Toto je prvá víťazka Miss Slovensko 2014: Bodovala exotická krása!

Michaela Nguyenová sa stala Miss Press. Zobraziť galériu (13)
Michaela Nguyenová sa stala Miss Press.

BRATISLAVA - Prvý titul udelený! Pred galavečerom Miss Slovensko 2014 sa už tradične konala tlačová konferencia, na ktorej sa volila Miss Press. Víťazkou sa stala Michaela Nguyenová (19) s exotickými koreňmi. Ak sa jej v sobotu podarí stať aj najkrajšou Slovenkou, na hlavu si nasadí exkluzívnu korunku. Riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová (30) sa totiž práve pre tento ročník rozhodla dať urobiť úplne novú.

Prekvapenie po narodeninách! Na pondelkovej tlačovej konferencii k Miss Slovensko 2014 prežívali tohtoročné finalistky prvú nervozitu. Volila sa totiž Miss Press. Prítomní novinári dali najviac hlasov exotickej Michaele Nguyenovej. „Som príjemné prekvapená. Keďže som mala pred dvomi dňami 19 rokov, bol to taký milý oneskorený darček,” komentovala svoj triumf tmavovláska. 

Otázka je, či bude nasledovať svoju predchodkyňu. Minulý rok totiž Karolína Chomisteková najprv očarila zástupcov médií a následne na galavečere aj porotu. Ak by sa Michaele podarilo v sobotu získať aj celkový titul Miss Slovensko 2014, ozdobí ju úplne nová korunka. 

Riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová totiž vymenila pôvodný klenot pre najkrajšiu Slovenku za iný. „Videla som prácu Lindy Hudecovej a veľmi sa mi páčila. Rozhodla som sa ju preto osloviť a zveriť jej do rúk výrobu novej korunky,” povedala nám šéfka Miss. Fotografie šperku určeného pre kráľovnú krásy nájdete v našej GALÉRII

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu