Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kamarát do dažďa Vaculík extrémne zostarol: Lukáš, si to naozaj ty?!

Na Lukášovi Vaculíkovi sa poriadne podpísal zub času. Zobraziť galériu (4)
Na Lukášovi Vaculíkovi sa poriadne podpísal zub času. (Zdroj: Filmové studio Barrandov)

PRAHA - Čas sa na ňom podpísal! V 80. rokoch fanúšičky doslova šaleli za Lukášom Vaculíkom (51). Herec totiž vďaka svojmu nevinnému výrazu tváre patril k najväčším fešákom tej doby. Dnes je však už všetko úplne inak. Niekdajší sexsymbol sa rokmi zmenil na nepoznanie a už iba málokto by tomuto šedivému pánovi tipoval, že má len niečo cez päťdesiat.

V časoch, kedy filmy Kamarát do dažďa či Láska z pasáže slávili najväčšie úspechy, patril herec Lukáš Vaculík k neprehliadnuteľným fešákom. Jeho plagát nemohol chýbať azda v žiadnej dievčenskej izbe. Davy fanúšičiek jednoducho za mladíkom s nevinným výrazom tváre doslova šaleli. Odvtedy však ubehlo viac ako 25 rokov a za ten čas sa niekdajší štramák zmenil doslova na nepoznanie. 

Husté hnedé vlasy vystriedali riedke šediny, oči plné energie zas unavený pohľad. Málokto by pri pohľade na niekdajší sexidol tipoval, že len pred rokom oslávil päťdesiatku. Pohľad na jeho vizáž dokonca pred časom vystrašil verejnosť, že trpí nejakou chorobou. No našťastie sa tieto špekulácie nepotvrdili a zdá sa, že na Lukášovi sa jednoducho iba podpísal zub času. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu