Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi pokračovanie legendárnych Básnikov: Dobrý den, kozy ven!

Pokračovanie legendárnych Básnikov je poriadne sexi. Zobraziť galériu (6)
Pokračovanie legendárnych Básnikov je poriadne sexi. (Zdroj: Bioscop/Bio Illusion)

PRAHA - Fúúúha! Legendárne filmy o Básnikoch sa dočkali svojho pokračovania. Už čoskoro sa do kín dostane snímka s názvom Jak Básníci čekají na zázrak. A najmä mužskí diváci sa rozhodne majú na čo tešiť - film je totiž plný zvodných žien. A jedna z nich hneď tričko dole a... Dobrý den, kozy ven!

Ubehlo už dlhých 13 rokov odvtedy, čo tvorcovia natočili posledný diel legendárnych Básnikov. Už čoskoro však do kín dorazí ďalšie pokračovanie Jak Básníci čekají na zázrak. A najmä pánom sa najnovšia časť obľúbenej snímky bude páčiť – je totiž plná zvodných žien.

Najmä jedna z nich sa mužom postará o poriadne kučeravé myšlienky. Začínajúca herečka Denisa Nesvačilová sa totiž pred kamerami odhalila kompletne od pol pása hore. Divákom sa tak naskytne pohľad na jej úplne nahé prsia.

No nebudú prví... Pri natáčaní totiž nechýbal najvýraznejší člen hereckého tímu Pavel Kříž. Ten si pohľad na ženské krivky svojej hereckej kolegyne vychutnal naživo. „Natáčanie bolo fajn, ale tiež náročné. Pred kamerou som sa odhaľovala prvýkrát, takže to bolo citlivé,“ povedala pre český Blesk herečka. Režiséra preto poprosila, aby pri točení jej scény bolo čo najmenej ľudí. 

„Režisér Klein vybavil, že tam pritom nikto nebude. A naozaj, všetci pripravili záber a potom tam zostal už len pán Klein, kameraman, osvetľovač a Pavel Kříž, takže som bola pokojnejšia,“ prezradila 24-ročná vychádzajúca hviezda.

Vychádzajúca herecká hviezda Denisa Nevačilová po prvýkrát ukázala pred kamerami holé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Vychádzajúca herecká hviezda Denisa Nevačilová po prvýkrát ukázala pred kamerami holé prsia.  (Zdroj: Bioscop/Bio Illusion)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu