Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzná Haklová opäť na obraze: Na toto ju nahovorila Markíza!

Monika Haklová na seba vždy strháva pozornosť. Markíza ju najnovšie angažovala do ďalšej šou. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová na seba vždy strháva pozornosť. Markíza ju najnovšie angažovala do ďalšej šou.

BRATISLAVA - Zas bude v telke! Monika Haklová (38) sa počas účasti v šou Farma netajila tým, že sa plánuje presadiť v šoubiznise. V rámci tejto snahy na seba púta pozornosť v podstate všade, kde sa objaví. A tak sa Markíza rozhodla opäť dať kontroverznej blondínke priestor na svojich obrazovkách. Hoci sa podľa našich informácií bývalej maklérke navrhnutý formát spočiatku príliš nepozdával, nakoniec súhlasila. V týchto dňoch už dokonca nakrúca.

Nestratila sa! Monika Haklová sa kedysi prihlásila do Farmy, aby sa zviditeľnila. Odvtedy sa objavuje na mnohých akciách, kde na seba púta pozornosť - či už odvážnym oblečením alebo mierne kontroverzným správaním.

A najnovšie opäť dostala šancu dostať sa na obrazovky. Markíza jej totiž ponúkla možnosť zúčastniť sa nakrúcania obnovenej šou Zámena manželiek, kde jej dali priestor hneď v prvej časti. „Monika z toho najprv nebola nadšená, ale nakoniec súhlasila,” tvrdí náš zdroj.

Diváci farmárskej šou už videli, ako sa Haklová dokáže vysporiadať s drsnými podmienkami na opustenom statku v spoločnosti úplne cudzích ľudí. Teraz však bude musieť zvládnuť neznámu domácnosť a deti niekoho iného. Kamery navyše odhalia aj to, ako to funguje u nej doma, kde býva so snúbencom Martinom Kollárom a so svojimi ratolesťami.

Topky.sk sa snažili s Monikou spojiť a zistiť viac. Blondínka však nezdvíhala telefón a nereagovala ani na esemes správy. Podľa našich zistení už od stredy nakrúca a je možné, že práve preto sa s ňou nedalo spojiť.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu