Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyfintená markizáčka Puškárová: Do roboty na opätkoch a v minisukničke!

Zlatici Puškárovej to v minisukni mimoriadne pristane. Zobraziť galériu (9)
Zlatici Puškárovej to v minisukni mimoriadne pristane.

BRATISLAVA – Chce sa páčiť! Zlatica Puškárová (36) je už dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou Markízy. Po chodbách modro-žltej televízie pobehuje zväčša s úsmevom na tvári, no kolegov občas poteší aj čímsi navyše – napríklad pohľadom na svoje tvarované nohy.

Televízne tváre sa na obrazovkách objavujú zvyčajne dokonalo upravené. Markizáčku Zlaticu Puškárovú sa nám však podarilo zachytiť aj pred budovou televízie s takým perfektným vzhľadom, aký si mimo objektívu kamery dopraje len málokedy.

Na rozdiel od augusta, kedy do areálu v Záhorskej Bystrici dorazila v ležérnej podobe, teraz pútala pozornosť skvelou vizážou. Blondínka nahodila kratučkú minisukňu, ktorá jej odhaľovala nohy. Celkový dojem z mimoriadne ženského outfitu umocňovali aj topánky na vysokom podpätku. Takto upravená blondínka sršala sebavedomím a rozdávala úsmevy na všetky strany. 

Puškárovú sme preto oslovili s otázkou, či po takýchto rafinovaných kúskoch siaha často. „Nakrúcali sme upútavku na mimoriadnu reláciu Na telo. Nie je to veľmi pohodlné oblečenie na bežné nosenie,” komentovala s úsmevom svoj outfit moderátorka.

Ak chcete vidieť ďalšie známe osobnosti nášho šoubiznisu, ako sme ich prichytili, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu