Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zlatica, ty mu nevaríš? Hladný Švajda zlupol skoro aj obal!

Patrik Švajda si dal sladkosť z bufetu do úst aj s obalom. Zobraziť galériu (8)
Patrik Švajda si dal sladkosť z bufetu do úst aj s obalom.

BRATISLAVA - Zlý deň?! Patrik Švajda (41) je známy tým, že sa rád zabáva a smeje. Aktuálne sa však kvôli drastickým zmenám v Markíze nechodí zamestnancom televízie do práce ľahko. Vo štvrtok to potvrdil aj moderátor, ktorý sa objavil v Záhorskej Bystrici s poriadne zachmúrenou tvárou. Navyše bol zrejme aj hladný, pretože si to hneď namieril do bufetu. A pri odchode trhal obal zo zakúpenej maškrty zubami. Vyzeralo to, akoby chcel sladkosť zhltnúť rovno bez rozbaľovania.

Vystresovaný a hladný! Tak pôsobil pri svojom štvrtkovom príchode do práce Patrik Švajda. Moderátora sme totiž prichytili v Záhorskej Bystrici s nevľúdnou tvárou. V jeho prípade to vyzeralo na poriadne mrzutý deň.

Markizák si to okamžite po zaparkovaní auta namieril do bufetu, odkiaľ sa po chvíli vynoril s úlovkom. A hneď sa do neho pustil. Chvíľu to dokonca vyzeralo, že hlad a zlá nálada spôsobia, že maškrtu zlupne aj s obalom. Na tom si našťastie nakoniec nepochutnal. Ktovie, či mu jeho partnerka Zlatica Puškárová nedala poriadne najesť alebo si sladkosťou chcel vylepšiť svoj skleslý stav.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu