Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi kráska z Talentu bez zábran: Do objektívu vystavila nahé telo!

Monika Sakmanová nemá s nahotou problém. Do archívu jej najnovšie pribudli aj takéto fotografie. Zobraziť galériu (11)
Monika Sakmanová nemá s nahotou problém. Do archívu jej najnovšie pribudli aj takéto fotografie.

BRATISLAVA - Nemá problém! Postaviť sa pred objektív fotografa len v Evinom rúchu si vyžaduje množstvo odvahy. Tá ale očividne nechýba tanečnici Monike Sakmanovej z formácie Ladylicious. Kráske totiž nedávno pribudli do archívu skutočne pikantné fotografie. Sexica známa zo šou Česko Slovensko má talent na nich pózuje úplne nahá.

Slečny z tanečného zoskupenia Ladylicious sa do povedomia divákov dostali najmä vďaka účinkovaniu v druhom ročníku šou Česko Slovensko má talent. Charakteristické je pre ne nielen nadanie, ale aj obrovská dávka sexepílu.

Na najnovších fotografiách to potvrdzuje napríklad aj Monika Sakmanová, ktorá si popri tancovaní vyskúšala profesiu modelky.  „Oslovila ma návrhárka a kamarátka Ema Klein. Milujem jej prácu a páči sa mi jej cieľavedomosť, štýl a originalita,” povedala nám Sakmanová, keď sme ju oslovili. 

Na niektorých záberoch pózuje Monika len v Evinom rúchu. Zaujímalo nás preto, či s tým nemala problém. „Keď mi Ema povedala, že ma chce aj nahú iba s kabelkou, tak som ani na chvíľu neváhala. Pousmiala som sa, že prečo nie. Veď intímne partie budú zakryté. Bola som presvedčená o tom, že to bude vkusné a nič vulgárne,“ reagovala na margo šteklivých fotografií tanečnica. „Keďže sa poznám s ľuďmi, ktorí tím tvorili, tak som sa nehanbila,“ dodala.

Nezvyčajné zábery vznikali v noci na letisku v Nitre a taktiež v bazéne. Tam Moniku trošku potrápila zima, no kvôli výslednému efektu sa oplatilo vydržať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu