Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Leoš, neprehnal si to? Do finále Talentu pretláčal starú známu!

Leoš Mareš nabádal k hlasovaniu za Alenu Smolíkovú, ktorú pozná z Talentmanie (foto vpravo hore). Tam skončila na druhom mieste. Zobraziť galériu (14)
Leoš Mareš nabádal k hlasovaniu za Alenu Smolíkovú, ktorú pozná z Talentmanie (foto vpravo hore). Tam skončila na druhom mieste.

BRATISLAVA - Vyhrá to?! Leoš Mareš (37) v nedeľnom semifinále šou Česko Slovenskom má talent vychvaľoval predovšetkým Alenu Smolíkovú (27) s fenkou Jerry. Ódy na ich adresu takmer nemali konca. Porotca dokonca nabádal divákov, aby posielali svoje hlasy práve tejto dvojici, ktorú by rád videl ako víťaznú. Cvičiteľka psov mu však neučarovala v tejto súťaži. Veľmi dobre ju pozná z Talentmanie, ktorú v roku 2010 moderoval. A blondínke tam absolútne víťazstvo uniklo iba o vlások.

Galéria: Fotoreportáž z druhého semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent

Špeciálna súťažiaca! Alena Smolíková včera uchvátila so svojou fenkou Jerry mnohých divákov. Maximálne nadšenie ale ukázal najmä porotca Leoš Mareš. Vďaka jeho chvále bolo hodnotenie poroty v podstate rovnako dlhé ako samotná choreografia. „Ty si neuveriteľná. Ak by malo mať nejaké číslo úspech na celom svete, tak toto. V Británii by si z toho ľahli na chrbát,” nešetril ospevnými vetami na cvičiteľkinu adresu.

Dokonca neskôr ešte prerušil moderátorov, aby mohol agitovať v jej prospech. „Pošlite sms týmto dvom. Musíme ich vidieť vo finále,” prihovoril sa divákom. Počas večera pritom poukázal aj na to, že podobné vystúpenie vyhralo talentovú súťaž v Anglicku.

Zaujímavé na tom je, že Alena vôbec nie je Leošovi neznáma. Ako moderátor Talentmanie ju pozná veľmi dobre. Koncom roka 2010 bola v tejto šou blondínka veľmi úspešná s iným psom. S Keisy nakoniec obsadili druhé miesto, pričom víťazka Patrícia Janečková podľa medializovaných informácií dostala len o 6% hlasov viac.

Možno aj vďaka Marešovmu nabádaniu je Smolíková veľmi blízko k podobnému úspechu. Diváci jej totiž nakoniec poslali dosť esemesiek na to, aby sa prepracovala do nedeľného finále. Ak sa jej tam podarí uspieť a vyšvihne sa na prvú priečku, víťaz šou bude pôsobiť ako zrecyklovaný z inej súťaže.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu