Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťaz Talentu Sýkora je na roztrhanie: Ženy sa mu už núkajú!

Víťaz šou Česko Slovensko má talent Miroslav Sýkora bol online. Zobraziť galériu (9)
Víťaz šou Česko Slovensko má talent Miroslav Sýkora bol online.

BRATISLAVA - Najšikovnejší! Už túto nedeľu večer sme spoznali meno toho, kto sa pýši prvenstvom v štvrtom ročníku šou Česko Slovensko má talent. Víťazom sa stal operný spevák Miroslav Sýkora, ktorý prišiel v pondelok na online rozhovor do topiek. Jeho úspech vyvolal medzi divákmi veľký záujem. Dokonca sa zdá, že mladík si už našiel aj svoju budúcu ženu.

Talentová súťaž prilákala na kastingy množstvo nadaných ľudí. Do veľkolepého finále sa ale prebojovali len ôsmi z nich - operný spevák Miroslav Sýkora, tanečník Miroslav Bruise Žilka, maliar Malej Dejv, hudbník a zabávač Pavel Helan, cvičiteľka Alena Smolíková a jej pes Jerry, šansónierka Eliška Lüftnerová, tanečná skupina The Boyz a dvojičky Peter a Tomáš Szabóovci, ktorí spievajú a hrajú vlastnú tvorbu.

Víťazom celej súťaže sa napokon stal Miroslav Sýkora, ktorý bol už od prvej chvíle považovaný za veľkého favorita. Operný spevák získal 50 tisíc eur, auto, dovolenku a možnosť predstúpiť pred porotcu Britain´s Got Talent Simona Cowella.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

09.12.2013 10:05 - otázka od Jozef
Dobrý deň pán Miroslav! Blahoželáme Vám i s manželkou. Vyžaruje z Vás pokoj, pokora. Nech toto nie je pre Vás jediné víťazstvo v speve.
Ďakujem pekne :) VŠETKÝCH POZDRAVUJEM, EŠTE RAZ ĎAKUJEM ZA HLASY, NÁDHERNÝ ZÁŽITOK NA CELÝ ŽIVOT!!! BOH VÁS ŽEHNAJ!!! Už musím ísť...dúfam, že sa uvidíme ešte... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
09.12.2013 10:03 - otázka od Jana
Srdečne blahoželam Mirko....celá rodina sme Vám velmi držali palce...sme radi, že ste to práve Vy vyhrali....vela šťastia v dalsom zivote.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 10:03 - otázka od jaro
Ahoj Mirec, gratulujem k výhre a prajem Ti vela síl k tvojmu vytúženému cieľu a hlavne tie peniaze čo si vyhral použi čo najlepšie.Jaro
Ďakujem pekne :) Jasné, určite rozumne ich využijem :D
09.12.2013 10:03 - otázka od zvedavy fanusik
Pekny den, Miro, a co na toto povedal ten Tvoj riaditel???
ešte sme nehovorili
09.12.2013 10:02 - otázka od Eva
Mirko,gratulujem.Mám otázku,ak to nie je tajomstvo..."Čo povedal riaditeľ divadla na Tvoj postup do semifinále...a víťazstvo vo finále...zmenil názor na "vyhadzov"?"
ešte sme spolu nehovorili
09.12.2013 10:02 - otázka od NINA
MIRO, NAOZAJ ZO SRDCA BLAHOZELAM! VERILA SOM TI! SOM VEKOM "TVOJA MATKA" A PRETO TA CHCEM UPOZORNIT, ZE AZ TERAZ ZISTIS, KOLKO MAS "PRIATELOV". NENECHAJ SA OKLAMAT A SPOMEN SI NA LUDI, KTORI SA Z TEBA NESMIALI,BRALI AJ TVOJU RECOVU VADU A STALI PRI TEBE. TERAZ JE TEN MOMENT POVEDAT IM, AKO VELMI TI POMAHALI! AJ VDAKA NIM SI TERAZ TAM, KDE SI! TO SU TVOJI SKUTOCNI PRIATELIA! MAJ TO NA PAMATI. VERIM, ZE TA USPECH POSILNI A BUDES ZIT ZIVOT, KTORY SI PRAVOM ZASLUZIS! VSETKO NAJLEPSIE!
Ďakujem pekne :) Budem nato pamätať :)
09.12.2013 10:01 - otázka od josef
nemyslis si ze cela ta sutaz je uplne trapna a ze su tam ludia ktory vobec ale vobec nemaju ziadny talent
???
09.12.2013 10:00 - otázka od daniela
Mirko, počas Tvojho "božského" spevu som najskôr trpla, potom ma bolelo brucho, následne som mala zimomriavky a potom som sa rozplakala a napokon úľava radosť, čo k tomu dodať? Vďaka, že si tu. Veľa pokoja v duši.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 10:00 - otázka od Renáta
Ahoj Miro, som rada, že si vyhral. Spievaj ďalej v divadle v Košiciach, neodíď preč.Aj ja mám korene v Strede nad Bodrogom.Tam som vyrastala, žijem v Košiciach. Prídem ťa pozrieť na nejaké predstavenie.Budem sledovať kde spievaš.Uži si výhru. Všetko dobré do ďalšieho života ti prajem. Renáta
Čas ukáže...neviem ešte...Ďakujem pekne :)
09.12.2013 10:00 - otázka od zuzanka
Gratulujem k víťazstvu, ..a chcem sa opýtať čo bude s vašou prácou? Vezmete si nejaké to voľno alebo sa vrátite do práce akoby nič....
uvidíme...ešte neviem...
09.12.2013 09:59 - otázka od Lubo
Miro gratulujem,spievaš veľmi pekne.Som rád že si vyhral,uži si to. Čau
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:59 - otázka od Martina
gratukujem, nevladala som vcera tak dlho pozerat ten prenos ale som rada ze si to vyhral ty, aj ja mam kamosa ktory prepac za vyraz " zajakava sa", ked bol maly skocil do neho pes a zlakol sa a odvtedy kokce, ale spieva nadherne, hra na gitare, toto na nom obdivujem aj na tebe, ze vam Boh dal taky talent, si super
Ďakujem pekne :) Nech aj jemu všetko víde v živote! Len veľa odvahy a sily do toho prajem! :D
09.12.2013 09:59 - otázka od Martin V.
Talent podporený zdravou dávkou odvahy ... veľká kariéra istá :) predpokladám že tieto € sú len tvoje prvé zanedbateľné drobné :) Veľa zdraru a úspechov prajem ...respect
Ďakujem pekne :) Nech prorok hovorí z teba! :)
09.12.2013 09:58 - otázka od Marta
Mirko boli ste úžasný.Ste veľký dar pre Slovensko. Do ďaľších dní Vám prajem hlavne veľa zdravia a úspešnú kariéru. Nech Vás Boh žehná.+
Ďakujem pekne :) Aj vás! :)
09.12.2013 09:58 - otázka od dasa
Mirko si supeeeer :)
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:58 - otázka od adan sarvaš
som rad že si to vyhral miro som ti držal palce.adam
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:58 - otázka od eva
Dobry den,aj ked ste neboli absolutne moj favorit na vitaza, blahozelam Vam.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:58 - otázka od Kaajo
Ahoj,tiež Ti z celého srdca gratulujem a určite si výhru zaslúžiš najviac. Mám známeho s takou istou poruchou reči ako Ty a viem si predstaviť, že to nemáš lahké. Prajem veľa úspechov v živote a nech sa darí aj v speve.Štastné a Veselé Vianoce.
Ďakujem pekne :) Napodobne...
09.12.2013 09:57 - otázka od Jaroslav Nekoranec
Srdečne a úprimne blahoželám k zaslúženému víťazstvu! Ste skromný, nefajčiar a abstinent - a takých ľudí mám mimoriadne v obľube. Mám dvoch synov vo Vašom veku a prežívam s nimi každý ich úspech. Pokojné Vianoce po tom obrovskom výkone!
Ďakujem pekne :) Aj vám štastné a veselé! :)
09.12.2013 09:57 - otázka od Ali
Ľudia, však sa ho máte na niečo pýtať, nie mu iba gratulovať k víťazstvu. Ja sa pýtam, čím chcete "ohúriť" Simona Cowella? Pretože spevákov on už videl viac než dosť.
Hlasom, interpretáciou, emóciami, osobnosťou...chcem dať seba...nikoho nenapodobnujem :) ...však sa uvidí :)
09.12.2013 09:56 - otázka od Veronika
Tak ako po prvý raz, keď som Vás počula spievať, tak aj včera to bol pre mňa nesmierny zážitok, za ktorý veľké ĎAKUJEM. Ste výnimočný objav, ktorý určite, a o to prosím, bude mám prinášať radosť a ktorý dôstojne bude reprezentovať to naše krásne Slovensko aj vo svete. Ostante tým čím ste, skromnosť Vás už teraz chakterizuje, čo sme včera všetci videli. Ešte raz vďaka za krásny včerajší zážitok.
Budem v tom pokračovať :) Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:55 - otázka od Tokárová A.
Pekný deň Mirko! Z úprimného srdca Ti blahoželáme všetci z Tvojej obce, ktorí sme Ti držali palce a tešíme sa spolu s Tebou z úspechu. Zaslúžil si toto víťazstvo, spieval si včera prekrásne - však vieme že Ty spievaš stále krásne! Nech sa Ti darí v budúcnosti a nech sa Ti splnia všetky Tvoje želania a sny. Sme hrdí na Teba a ešte raz všetko naj-naj! V mene všetkých Stredančanov ďakujeme Ti!
Ďakujem pekne :) Pozdravujem Stredančanov!!!! :))))))))))))
09.12.2013 09:55 - otázka od Emilko
Gratulujem k úspechu. Bol si jediný nádejný výherca z ostatných, tí ľudia tiež majú talent, ale ty máš výnimočnosť!
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:55 - otázka od MIchal
Ahoj Miro. Je skvelé ako si napriek svojmu problemu dokazal ist pred ludi a ukazat, ze nieco vies. Myslim, ze by si mohol byt inspraciou pre mnohych ludi. Zelam Ti, aby ti to ostalo aj po vyhre a aby si nadalej siril dobru naladu a zostal taky, aky si. Otazka: Nessum Dorma si si vybral sam, alebo Ti to reziser nadiktoval? Michal
Ja som si to sám vybral :)
09.12.2013 09:54 - otázka od jana
Ahoj Miro,srdecne gratulujem,zasluzil si si vyhru.Bol si mojim favoritom.Prajem Ti vsetko dobre a nech Ti vyjde zivot podla Tvojich predstav.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:54 - otázka od Adam
Serus miro teraz pozerám na nete že si vyhral ale ja som to hovoril zaslúžil si si to držím palce maj sa všetko dobré do budúca a užívaj si spev dalej
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:54 - otázka od Kvetoslava
Miroslav, gratulujem vám. Od začiatku som verila že to vyhrajete. Verím, že so spevom budete pokračovať. Všetko dobre v živote a príjemne prežitie vianočných sviatkov.
Ďakujem pekne :) Aj vám príjemné sviatky!
09.12.2013 09:53 - otázka od Lubo
Ahoj Miro. Gratulujem k vcerajsiemu vitazstvu :-). Moja ponuka z minuleho online rozhovoru z topiek stale plati./ Viem ti pomoct s tvojim recovym problemom. Sam som mal rovnaky problem./ Ked budes mat cas, ozvi sa mi /som z Bratislavy/. Email ti daju v topkach. Ja osobne ta kontaktovat nechcem a nebudem /aby som neotravoval/. Snaha musi vychadzat z tvojej strany :-). Drzim palce. Ahoj. Lubo
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:53 - otázka od dasa
Ahoj Miro,v prvom rade gratulujem :) chcem sa ta opytat co planujes urobit z vyhrou?
ešte neviem presne...nemám to v ruke zatiaľ...takže musím sa nato vyspať :)
09.12.2013 09:52 - otázka od Monika
Mirko s celého srdiečka Ti velmi gratulujem si užasny máš nedherny hlas.od začiatku som Ti držala palce .Včera to bolo nadherne vystupenie klobuk dole. Až teraz bude zavist,ale tu si nevšimaj :-) posielam veeeeelke objatie a anjlela nech dava na Teba pozor.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi pekne ďakujem :))))))))))))
09.12.2013 09:52 - otázka od Eliška
Ahoj Mirko. Vieš anglicky?
ano :)
09.12.2013 09:52 - otázka od Martin
Ahoj Miro, najprv gratulujem k Tvojmu víťazstvu, držal som Ti palec počas celej súťaže. Od začiatku si mi bol sympaticky a nejako blízky. Aj ja som mal a občas ešte mám ten istý problém ako Ty. Hlavne v puberte a počas dospievania som to niesol ťažko, ale trpezlivosť a dobrí ľudia mi pomohli. Dúfam, že sa presadíš ako spevák, a myslím čím viac budeš spievať, tak Tvoj problém bude pomaly menší a menší. Veľmi Ti to prajem. Drž sa.
Ďakujem pekne :) Iba treba ísť za svojim cieľom...ostatné príde samo...
09.12.2013 09:51 - otázka od mara
Mirko-vééééliká gratulácia,uži si výhru a nech sa ti aj naďalej darí!
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:51 - otázka od Dima
A čo brokolicu, bo ja mám rád
tak to radšej nie..skôr špenát :)
09.12.2013 09:50 - otázka od Hela
Nemam na Vas otazku, ale uprimne Vam blahozelam k vitazstvu, vedel som to hned na zaciatku.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:50 - otázka od Robo
Ahoj Miro, gratulujem Ti k víťazstvu. Od začiatku som Ti to prial. Tvoj spev a celkový prejav je nádherný a ľudský. Prajem Ti všetko len to najlepšie, hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov v osobnom aj pracovnom živote...:) p.s. Príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny a priateľov :)
Veľmi pekne ďakujem! :) Napodobne aj vám! :)
09.12.2013 09:49 - otázka od Andy
Ahoj Miro, gratulujem Ti k bezvadnemu vcerajsiemu vykonu. Dokazal si, ze absolutne vitazstvo Ti pravom patri - a neviem cim to je,ale este predtym, ako sa zacal prenos, uz som tusil, co budes spievat a neskor sa to potvrdilo - jednu z mojich najoblubenejsich arii. Skvele si to zvladol, prajem Ti vela zdravia a nech sa Ti dari. Aj my sme Ti poslali SMSky, velmi sa tesim, ze si nakoniec vyhral. Pekne Vianoce Tebe aj Tvojim blizkym a vsetko dobre po cely novy rok ! :-)
Ďakujem pekne :) aj vám Požehnané Vianoce! Máte dobrý vkus .)
09.12.2013 09:48 - otázka od janča
Kupis superom aspon granule?
super otazka :D
09.12.2013 09:48 - otázka od Soňa
Ahoj Mirko,gratulujem ti, veľmi som ti to priala. Verím a dúfam, že toto víťazstvo ti prinesie do života len to dobré a aj to, čo si tak veľmi želáš a síce vyriešiť svoj rečový problém. Drž sa a ešte raz gratulujem.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:48 - otázka od Rita
ake zeny sa ti pacia? farba vlasov,oci...co si prve vsimnes na zene? mas neskutocne dobro v ociach
Och to su super otazky :D Tak pekné, výnimočné s peknou postavou, vzdelanie, morálne založené, aby bola dobrá matka, fantastická manželka a aby sme si rozumeli... :)
09.12.2013 09:46 - otázka od Slavo
Ahoj, gratulujem k výhre, koho si pasoval ako víťaza šou?
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:45 - otázka od Juro
Nazdar Miro. Gratulujem ti k výhre. :) Si super spevák, zaslúžil si si to.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:45 - otázka od Marty
Dobrý deň, Miroslav, najskôr Vám chcem srdečne zagratulovať, celá rodina sme Vám držali palce a posielali SMS, Spievate naozaj výborne a myslím si, že lepšie ako mnohí naši slávni tenori. Mňa by len zaujímalo, ako je možné, že ste sa ako člen zboru opery, ak som to dobre pochopila, nedostali k sólovým partom. Aj keď ako speváčka (amatérska) odpoveď asi tuším.
tak každý šéf opery divadla má svoje predstavy kto by mal spievať aké solové role...už maličké som dostal, ale nechceli mi dať veľké
09.12.2013 09:44 - otázka od Dano
Som rád, že nám bolo obom dané prísť na tento svet a ja sa mohol tešiť z Vášho úspechu. Prajem veľa zdravia a nech Váš ďaľší život je plný radosti a spevu pre nás ostaných. Želám Vám veľa koncertov a zaplnené hľadiská šťastných ľudí.
Veľmi pekne Ďakujem :) Nech Pán Boh vypočuje :)
09.12.2013 09:43 - otázka od maja
Ste jediny clovek ktoremu som to uprimne a zo srdca priala..a myslim ze aj ceskoslovensky narod nieje hluchy ked vam poslal tolko sms.prajem len to najlepsie do zivota
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:43 - otázka od Simona
Dobrý deň silno som Vám držala palce, aby ste to vyhrali. Gratulujem...
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:43 - otázka od Lenka
rada by som s tebou išla na dovolenku, možeme sa tam vziať ak by ti to nevadilo :* s pozdravom tvoja najväčšia fanúšička a budúca manželka Lenka J.
môže byť :) ...pošli fotku na FB: Miroslav Sýkora (Mayro) :) ...musím ťa spoznať :D
09.12.2013 09:42 - otázka od Terezia
Milý Mirko, gratulujeme a sme hrdí, že si z nášho kraja.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:42 - otázka od marijamka
Veľmi som Vám to priala,spievate úžasne.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:42 - otázka od Miriam
ahoj Miro :-) všetko len to naj naj naj ,Ti prajem a gratulujem k vyhre včerajšej , velmi sa tešim,že si to dal prave ty :-) pozdravujem vychod
Ďakujem pekne :) Aj ja pozdravujem VÝCHOD!!!! :)))))))))))))))))))
09.12.2013 09:41 - otázka od corgon
Ahoj Miro, mám takú otázku z úplne iného súdka, veríš oficiálnej verzii o udalostiach z 11. septembra 2001? Inak ti prajem všetko dobré a uži si výhru
podľa toho ktorej verzii...myslim si ze tam bolo aj UFO...ale je to cele take mysticke okolo toho...Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:40 - otázka od Anna
Kde pracujete? Od prvého Vášho vystúpenia som tvrdila, že víťazom budete Vy.Blahoželám Vám a prajem veľa úspechov v osobnom i v umeleckom živote. Ste pekný a pohľadný muž a Vás spev je fantastický. Ešte raz blahoželám.
Pracujem v Štátnom Divadle v Košiciach. Ďakujem pekne :)))
09.12.2013 09:40 - otázka od janči
Máš rád kyslé uhorky?
niekedy ano :)
09.12.2013 09:39 - otázka od danica
Gratulujem bol si naozaj najlepsi,nech je mama na teba pysna
Ďakujem pekne :) Je :)
09.12.2013 09:39 - otázka od Marián
Ahoj Miro. Nemám žiadne otázky, veď ťa poznáme :) Chcem ti len zagratulovat, bol si super, držali sme ti palce. Sme na teba veľmi hrdý. Drž sa! Cau :)
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:39 - otázka od ela
myslis si ze budu tieto vianoce zasnezene???
ja nie som Pan Boh...opytajte sa Jeho :)
09.12.2013 09:38 - otázka od pula
ale aké jazyky? vymenuj
neskôr...teraz nemám čas..
09.12.2013 09:38 - otázka od tomas
Miro, uz som si nasiel to video s baranom na youtube a skutocne to bol niekto iny. Ospravedlnujem sa , ze som si neoveril tento fakt skor. Este raz teda gratulujem a vytri Cowellovi zrak ! :)
To je OK :) Budem sa snažiť :)
09.12.2013 09:37 - otázka od Denisa
Gratulujem k výhre. Naozaj krásne spievaš, výhru si si plne zaslúžil. Rozvíjaj svoj talent ďalej, nech pred Simonom Cowellom ukážeš, čo je v tebe.
Ďakujem pekne :) Teším sa na Simona...určite bude prekvapenie :)
09.12.2013 09:37 - otázka od Daniela
Gratulujem k zasluzenemu vitazstvu :-) Chcem sa opytat odkial pochadzas a kde momentalne pracujes?
som zo Stredy nad Bodrogom a pracujem v Štátnom Divadle v Košiciach
09.12.2013 09:37 - otázka od Veronika
Dobrý deň! Nemám otázku, iba Vám chcem gratulovať.Nádherný zážitok z Vášho spevu už od začiatku súťaže... Nech Vám Pán,ktorého tak pevne veríte aj naďalej pomáha! Požehnaný advent.
Ďakujem pekne :) presne tak...aj vám Požehnaný Advent! :) a Šťastné Vianoce!
09.12.2013 09:36 - otázka od Ivan
Neviem ako ty ,ale tie psy patria viac do cirkusu ako do talentu!Bol si fantastický a gratulujem.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:36 - otázka od eva
Mirko, aj keď som od teba hodne staršia, držala som ti palce aby si to vyhral. Vidieľ, že aj v malých mestách sa rodia veľké talenty. Ďakujem za včerajšiu potechu môjho srdca a prajem ti len to najlepšie.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:35 - otázka od Juro
Ako sa cítiš po výhre??? čo plánuješ ako prvé po veľkom finále?
vyspať sa do ružova :)
09.12.2013 09:35 - otázka od ivan
Ahoj miro gratulujem !
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:35 - otázka od Monika
Keď sa darí, tak sa darí. Zaslúžené víťažstvo :) Gratulujem!!!
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:35 - otázka od dusansl
Možno by som Vám vedel poradiť, ako si sám dokážete vyriešiť dlhodobý rečový problém za pomoci Tibetsko-Čínskej medicíny.. Hoci som nesledoval Vašu úspešnú cestu k úspechu, srdečne gratulujem.
Ďakujem pekne :) čo je to Tibetska medicina? Môžte mi napísať o tom viac na FB: Miroslav Sýkora (Mayro)
09.12.2013 09:34 - otázka od Emilia Pavlacicova
Gratulujeme
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:34 - otázka od Jano
mas vysoku skolu?
mam konzervatorium
09.12.2013 09:33 - otázka od janka
myslela som,ze ani nedospievas,mal si slzy v ociach,ale dal si to a bolo to famozne,vela stastia v zivote
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:33 - otázka od Marián
Ahoj, srdecne ti blahozelam, aj podla nasej rodinky si bol najlepsi, ale kto bol podla teba najvacsi favorit? vela zdaru v zivote i spievani.. prajem krasne prezitie vianocnych sviatkov..
ja som sa nezaoberal favoritami ja som sa len koncentroval na vlastny vykon
09.12.2013 09:32 - otázka od janka
Ahoj Miro, z celého srdca gratulujem k výhre, už pri prvom počutí si bol môj jediný favorit. Všetko len to naj naj naj ti prajem z celého srdca a požehnané sviatky:)
Napodobne a Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:32 - otázka od Erik
Gratulujem prial som ti to. Drž sa, nech sa ti darí
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:32 - otázka od Monika
Ahoj, dá sa vôbec tvoja porucha liečiť liekmi, alebo je to naozaj len otázka únavy či stresu? Súhlasím s Luckou, že si od srdiečka dobrý človek s krásnym hlasom, a zaslúžený víťaz. Prajem veľa zdravia, šťastia a pohody a krásne Vianoce v kruhu svojich najbližších. :-) PS: Ako dlho ti trvalo rozhodovanie na prihlásenie sa do talentu?
Pracujem na tom, uvidím ako sa to bude vyvíjať...aj tebe Veselé Vianoce! :)....hned ako som to len začul :)
09.12.2013 09:31 - otázka od Palino
Milý Miroslav. Napriek svojmu hendikepu si úúžasný. Dokážeš zaspievať pieseň nie ústami, ale srdcom. Prajem ti naozaj veľa šťastia v tvojej kariére. Verím, že bude úspešná a budeš môcť ešte ukázať čo je v tebe. Podľa všetkého usudzujem, že si veriaci a Boh ťa bude sprevádzať na tvojej ceste ďalej. Drž sa jeho a budeš šťastný celý život. Tvo fanúšik Palino - novinár
Ďakujem pekne :) Bez Boha by som to určite nezvládol...ešte je vo mne veľa...časom to ukážem :)
09.12.2013 09:30 - otázka od Helena
Dobry den Miroslav-srdecne gratulujem k vyhre a zelam vam,aby to nebola vasa posledna vyhra=nech sa vam v zivote dari a nech stretnete tych spravnych ludi,ktori vas posunu tym spravnym smerom.Zelam vam vela,vela koncertom.Ste genialny spevak:)
Ďakujem pekne :) Správne! Nech z vás hovorí prorok! :)
09.12.2013 09:30 - otázka od Maťa
Ahoj :) Zo srdca blahoželám k včerajšej výhre ! :) Držím palce do budúcna :)
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:29 - otázka od Gabriela Kertészova Mihľová
Ahoj Mirko, rada by som ti zablahoželala k výhre! a zároveň ti chem poďakovať za krásne chvíle pri tejto 4tej sérii talentu. Prežívala som to s tebou, poctivo sme ti posielali sms a držali palce. Je mi veľmi ľúto,že som ťa včera nemohla podporiť a zablahoželať osobne pri tvojom veľkom a najkrajšom dni. Ukázal si,že si jedinečný talent. Prosím buď stále sám sebou, nepočúvaj názory iných. Niekedy je to len čistá závisť. Máš krásnu dlhú cestu pred sebou. Užívaj si to...Držím ti palce. posielam ti veľkú pusu :- ))
Ďakujem pekne Gabika :) Pozdravujem ťa! :D
09.12.2013 09:29 - otázka od Andy
Ahoj Mirko, chcem ti pogratulovat tvojmu vykonu, takisto ti gratulujem ze si vitaz! Si bol fakt super. niet co dodat! Drzim ti palce , dufam, ze vydas coskoro nejake pekne CD. Si SUPER !
Ďakujem pekne :) Tak už sa niečo rysuje, ale to uvidíme až v budúcnosti :)
09.12.2013 09:29 - otázka od Peter
Ahoj Miro, gratulujem, spievaš nádherne. V tejto súvislosti sa ťa chcem spýtať, či plánuješ aj študovať operný spev. Držím palce v ďalšom živote, či v súkromí, či pracovne. A uži si výhru!!! :-)
Už som vyštudovaný...ja potrebujem iba spievať na koncertoch, akciach a podobnych prilezitostiach :) kde ma srdecne ocakavaju :D
09.12.2013 09:27 - otázka od pepe
odkial si?
Streda nad Bodrogom :)
09.12.2013 09:27 - otázka od Didi
Aké ovládaš cudzie jazyky? A máš priateľku?
Viac jazykov...a nemám priateľku
09.12.2013 09:26 - otázka od Fila
Gratulujem Ti k výhre ale treba uznať,že táto talentová show ide rok čo rok dole vodou a tento rok bol najslabšíííí...nechápem na čo zase od budúceho roka začínajú Hlas a XFactor....bude to niekto pozerať???
Ďakujem pekne :) Každý má právo na svoj názor...
09.12.2013 09:26 - otázka od Maria
Tvoj hlas je úchvatný! Rozdávaj svojím spevom radosť všetkým ľudom. Prajem Ti veľa úspechov v ďalšom živote.
Ďakujem veľmi pekne :)))
09.12.2013 09:25 - otázka od Tomas
Ahoj Miro, v prvom rade gratulujem k vitazstvu. Zasluzil si si ho za svoje vykony. Nie za pribeh ale za vykon. Apropo pribeh - v superstar si hovoril ze sa zajakavas lebo si sa zlakol barana a v CS ma talent to bol srdcervuci pribeh s otcom? Kde je teda pravda a naco su taketo pribehy dobre ked je jasne ze talent mas... hrat na city je predsa zbytocne. Ked raz clovek vie ako Ty tak proste vie... takze kde je pravda?
Ten baran nie som ja...určite niekto iny...maximalne som mohol spomenut aj niekoho ineho kto ma tento problem...ale u mna bol ten otec...a dakujem pekne :) Ja nehral som na city, jednoducho ja vždy hovorim len to čo je faktom...ani neprikrašľujem ani nezhadzujem
09.12.2013 09:23 - otázka od helena gabriela
pan boh ti to doprial!
Nech je mu sláva naveky!
09.12.2013 09:20 - otázka od Marko
Gratulujem,mas dar od boha a zasluzil si si vyhrat a som rad,ze to bol prave z vychodu,lebo aj ja som z Novosadu,urcite poznas,nech vedia ludia,ze aj tu sa zije,Prajem,vela,zdravia,stastia a prijemne sviatky...
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:20 - otázka od dusan
Gratulujem Miro :) držali sme prsty cela rodina. Dufam že ta uvidime aj naživo :) Palec hore
Ďakujem pekne :) Aj ja dufam :)
09.12.2013 09:20 - otázka od Ria
Ahoj Miroslav, veľmi ti fandím, držím palce v tvojej ďalšej kariére a hlavne v živote, aby ti vychádzalo všetko čo si praješ...:) Šťastné a veselé vianoce :))))
Ďakujem pekne Ria :) Napodobne Šťastné a Veselé! :)))
09.12.2013 09:19 - otázka od Peter
chcem sa spytat ci si nemyslis ze ludi ovplyvnila tvoja choroba??? aky mas na to ty pohlad???
Ja si myslim, že najviac vplyval na ludi môj spev...choroba ich nezaujimala...vlastne každí má nejaké chyby...len niekomu je to vidno a niekomu nie
09.12.2013 09:18 - otázka od Fero Taraba
Prečo nespievaš keď sa rozprávaš ? Neskúšal si to ?
skušal som iba mi to bralo ešte viac dychu ako pred normalnou recou...ale skusam najst vhodnu polohu intonacie...ale niekedy sa mi to celkom dari :) ale vcera bol rusny den, vela stresu, skusiek...bol som vycerpany a vtedy mi to ide horsie...
09.12.2013 09:17 - otázka od Hana
Ahoj,nemám otázku len chcem popriať veľa šťastia a veľa poslucháčov,výhru si zaslúžite,už na pohľad pôsobite skromne a dobre sa počúva Váš hlas,maminka je určite hrdá na Vás.Pekný deň.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:17 - otázka od Rado
Ahoj Miro, gratujem ti k zaslúženej výhre. Keď som ťa videl v divadle bol si pre mňa najväčší favorit. Uži si výhru a nech sa ti darí v speve ďalej :)
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:16 - otázka od Miroslav
Ahoj Miroslav, veľmi pekne ti blahoželám k víťazstvu a zo srdca ti to prajem, o to viac, že si to zvládol napriek tvojmu problému s rečou.Nech sa ti v živote darí a dúfam, že Ťa ešte niekedy uvidíme.Skladám Ti veľkú poklonu.
Ďakujem pekne :) Dúfam, že sa stretneme :)
09.12.2013 09:16 - otázka od Jany
Som rad ze ste to vyhrali, boli ste jasny favorit a dakujem ze aj sms-kujuci tak rozhodli. GRATULUJEM a prajem vela stastia a pracovnych uspechov v dalsom zivote.
Veľmi pekne ďakujem :) Aj vám veľa šťastia prajem! :)
09.12.2013 09:15 - otázka od helena
Dobry den, pan Sykora, ako sa citite ako vitaz?
Este si to vlastne neviem uvedomit, to je take keby som snival...ale vcera to bol uzasny pocit :)
09.12.2013 09:14 - otázka od pali
Ahoj Miro, užasný výkon! Gratulujem! Koho berieš na dovolenku? Čo plánuješ s výhrou?
Budem ešte nad tym rozmyšlať...ale určite to neprefajčím a neprepijem :) všetko rozumne...
09.12.2013 09:13 - otázka od Eva
Z úprimného srdca blahoželám a spievaj ďalej tak krásne a rozdávaj svojim hlasom radosť a šťastie všetkým ľuďom.
Z celého srdca Ďakujem pekne :)))
09.12.2013 09:13 - otázka od nabuchodonozor
Vsetky talenty sa rok co rok opakuju...furt tam dakdo spieva operu, furt tam daky pes skace, furt tam dakdo tancuje....Cim dalej , tym vacsia nuda...aspon pre mna. Finale som nepozeral...bol si dobry??
skus pozriet na nete :) tak asi áno :D
09.12.2013 09:12 - otázka od Palo
Gratulujem k úspechu zaslúžil si si to vyhrať. Všetko dobre prajem v živote.
Ďakujem pekne :)
09.12.2013 09:12 - otázka od Bela
Gratulujem k výhre a prajem Ti veľa šťastia v živote. :) Pekný deň !
Ďakujem pekne! Cením si to :)
09.12.2013 09:11 - otázka od andrea
Čo pre Vás znamená viera? v koho (v čo) veríte?
Verím v Pána Boha všemohúceho :)
09.12.2013 09:11 - otázka od vlasta
Dobrý deň nemám aktuálnu otázku ,ale chcem Vám úprimne poďakovať za ohromný umelecký zážitok ktorý som mala pri všetkých Vašich vystúpeniach!Pevne verím,že budeme počuť o Vašich ďalších úspechoch.Úprimne gratulujem a držím prsty na Vašej umeleckej ceste!
Z celého srdca veľmi pekne vám ďakujem! :) Aj ja verím, že budú veľa akcií, kde budem môcť spievať. Boh vás žehnaj! :)
09.12.2013 09:06 - otázka od VERONIKA
Ahoj Miroslav,keď som ťa počula prvýkrát spievať tak už vtedy som vedela že ty určite celú súťaž vyhráš a tak sa aj nakoniec stalo :-)Bol si od začiatku môj favorit.Gratulujem ti k víťazstvu.
Ďakujem pekne :DDD

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu