Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácki farmári v šoku: Takýto koniec nikto nečakal!

Štefana Vojteka spoluhráči neodhadli správne. Vyzerá to tak, že zbaviť sa ho bude veľmi náročné. Zobraziť galériu (9)
Štefana Vojteka spoluhráči neodhadli správne. Vyzerá to tak, že zbaviť sa ho bude veľmi náročné.

BRATISLAVA – Bude ťažké ho poraziť! Súťažiaci z markizáckej reality šou Farma majú za sebou ďalší duel. V sobotňajšom súboji sa proti sebe postavili Henrich Fedor (41) a Štefan Vojtek (28). Zatiaľ čo prvý spomínaný okúsil čaro vyraďovacieho súboja po prvýkrát, o 13-rokov mladší východniar už má podobnú skúsenosť za sebou. A podobne ako minule, aj tentokrát bol úspešnejší.

Stal sa z neho poriadne silný hráč! Podobne ako po minulé týždne, aj túto sobotu sa na markizáckej Farme konal vyraďovací duel. V ňom sa stretli dvaja chlapi – spevák Štefan Vojtek a kočovník Henrich Fedor. Ten, keďže sa stal prvým duelantom, mal možnosť výberu svojho súpera. No jeho voľba nebola správna.

Na vyhadzov označil o 13-rokov mladšieho východniara, ktorý ho premohol nielen v hákovaní, ale aj v silovej disciplíne s názvom pretláčanie. A tak sa mladíkovi podarilo po Františkovi Šefčíkovi poraziť aj ďalšieho farmára. Ako sa zdá, tučka, ktorý na prvý pohľad nevyzerá zrovna ako najsilnejší hráč, bude veľmi ťažké vyradiť.

Aj 41-ročný Košičan uznáva, že Vojteka ako súpera neodhadol. „Sám som nedokázal pochopiť, čo sa stalo. Ale tak musím to prijať tak, ako to je. Nezmeníme to. Števa som pravdepodobne podcenil,“ povedal tesne po vyhadzove Fedor. Ten bude musieť zabudnúť na vysnívanú chatu, ktorú si chcel kúpiť z výhry.

VIDEO: Rozhovor s farmárom Henrichom Fedorom po jeho vyradení.

Vyradený farmár Fedor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu