Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizáckeho farmára dobodali: Bojoval o život na operačnej sále!

Ján Strausz bol v piatok večer operovaný po tom, čo ho bodol sused. Zobraziť galériu (8)
Ján Strausz bol v piatok večer operovaný po tom, čo ho bodol sused. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ján Strausz (28), známy predovšetkým vďaka tretej sérii markizáckej šou Farma, sa v piatok stal obeťou krvavého útoku. S dvoma hlbokými bodnými ranami tesne pod srdcom ho museli okamžite previezť do nemocnice. Tam vo vážnom stave bojoval o svoj život.

Čierny piatok! Ján Strausz, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka tretej sérii markizáckej reality šou Farma, bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, s nožom v ruke ho mal napadnúť jeho 60-ročný sused. „Stalo sa to okolo 16:30 na pumpe oproti zimnému štadiónu,” prezradil nám brat zraneného René Strausz.

Starší pád vraj farmára dvakrát bodol a ten bol s hlbokými ranami okamžite prevezený do nemocnice, kde bojoval o svoj život. „Janko musel byť hneď operovaný. Jeho stav je vážny, má dve bodné rany tesne pod srdcom. Po útoku sa sťažoval, že nevie ani poriadne dýchať. Som z toho strašne smutná. Prajem mu skoré uzdravenie,“ povedala v piatok večer pre topky.sk jeho bývalá kolegyňa zo statku Jana Kállayová. Blondínka sa na Strauszov stav tesne po útoku informovala u jeho priateľky Katky. 

Toto však nie je prvýkrát, čo si potetovaný mladík takmer potykal so smrťou. V minulosti ho napadlo hneď niekoľko útočníkov, ktorí Jána nemilosrdne dobodali. Do dnešného dňa mu na nepríjemný zážitok okrem zlých spomienok zostalo aj niekoľko jaziev na chrbte. 

Ďalšie informácie o aktuálnom stave Jána Strausza zisťujeme.

René Strausz o krvavom útoku na svojho brata informoval blízkych na Facebooku.
Zobraziť galériu (8)
René Strausz o krvavom útoku na svojho brata informoval blízkych na Facebooku.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu