Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zatrpknutý vyradený z Farmy: Vyhadzov s horkou príchuťou!

Nedeľný duel sa stal osudným kočovníkovi Petrovi Čiernemu. Zobraziť galériu (10)
Nedeľný duel sa stal osudným kočovníkovi Petrovi Čiernemu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – V hre skončil! Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. V súboji sa stretli Ján Juhaščík (52) a Peter Čierny (35). Zatiaľ čo prvého zo spomínaných označili na vyhadzov súťažiaci, kočovníka si do boja vybral samotný výbušný vlasáč. A urobil dobre. Svojho súpera totiž porazil v dvoch z troch zvolených disciplín. Sympatický Detvan tak na sen o výhre môže zabudnúť. Pritom podľa neho stačilo málo - pchať sa niekomu do zadku. Zo statku odchádzal naštvaný a zatrpknutý.

Opäť o jedného menej! Podobne ako po minulé týždne, aj tentokrát sa súťažiaci z markizáckej reality šou Farma nevyhli vyraďovaniu. O postup v súťaži bojovali dvaja chlapi – kočovník Peter Čierny a mamičkin maznáčik Ján Juhaščík. Práve ten na seba v uplynulých dňoch pútal pozornosť najmä agresívnym správaním. Hoci v istých momentoch zvažoval dokonca odstúpenie z projektu, v dueli bojoval ako o život. A vyplatilo sa.

Vlasatý východniar svojho súpera porazil. Bodoval nielen v disciplíne prekvapenie, ale aj vo fyzicky náročnom pretláčaní. O 17 rokov mladší farmár sa tak s vidinou výhry musel nadobro rozlúčiť. Tváril sa však, že svoju prehru neberie vôbec tragicky. „Aj keby som bol na Farme dlhšie, oveľa viac by som sa toho už nenaučil. Myslím si, že už viac by mi to nemohlo dať, jedine výhru. Sú tam ale druhí, čo chcú vyhrať, tak nech sa o to bijú,“ povedal tesne po vyhadzove Čierny.

Nezabudol si však rypnúť do niektorých svojich súperov. „Ja tiež, keby som sa pchal niekomu každý deň do zadku, možno by som ani do duelu nešiel,“ reagoval zatrpknuto 35-ročný Detvan. Či by to tak skutočne bolo, to sa už nedozvieme, isté však je, že kočovníkova cesta za výhrou sa nedeľným duelom nadobro skončila. 

VIDEO: Rozhovor s Petrom Čiernym tesne po vyhadzove. 

Rozhovor s Petrom Čiernym tesne po vyhadzove

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu