Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Daň za krásu: Fešanda z talentu schudla neuveriteľných 67 kíl a takmer zomrela!

Snívala o krásnom tele, no jej túžba po dokonalosti si vyžiadala veľmi veľkú daň - zdravie. Zobraziť galériu (10)
Snívala o krásnom tele, no jej túžba po dokonalosti si vyžiadala veľmi veľkú daň - zdravie. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na pokraji života a smrti! Sympatická tmavovláska Eunika Fetyková (18) síce v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent nepostúpila ďalej, no porotu zaujala životným príbehom. Ako totiž prezradila, v minulosti kruto doplatila na túžbu po krásnom tele. Počas niekoľkých mesiacov sa jej podarilo zhodiť neuveriteľných 67 kíl, čo si vyžiadalo daň v podobe anorexie a neskôr bulímie. Nechýbalo veľa a kvôli drastickým diétam už nemusela stáť na pódiu.

Zaplatila zdravím! Je úplne prirodzené, že sa ženy chcú svojmu okoliu páčiť. Pre krásu sú však poniektoré ochotné riskovať dokonca aj holý život. Trpkú príchuť túžby po dokonalej figúre okúsila na vlastnej koži iba 18-ročná Eunika Fetyková - súťažiaca z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Tá sa totiž kvôli neustálym pokusom radikálne schudnúť ocitla až na pokraji života a smrti.

„Bola som veľmi pri sebe, mala som okolo 115 kíl a za niekoľko mesiacov som schudla na 48. To všetko viedlo až k anorexii a následne k bulímii,“ šokovala svojim ťažkým životným príbehom dievčina, ktorá sa dostala až do takého štádia, že sa nevedela postaviť z postele.

„Za celý deň som zjedla len 3 lupienky. Stále som žuvala žuvačky a pila vodu. Alebo som rozžula jedlo a vypľula som ho, pretože som ho nechcela zhltnúť,“ prekvapila otvorenosťou Eunika. Zdravotné problémy mladej dievčiny trvali dlhé 4 roky. Dokonca kvôli nim musela prerušiť školu.

Dnes má tmavovláska svoju líniu úspešne pod kontrolou a šťastie sa rozhodla skúsiť v jojkárskom projekte. Pred porotu sa postavila s vlastnou interpretáciou piesne od Leony Lewis s názvom Bleeding Love. No hoci v šou nepostúpila ďalej, zaujať sa jej určite podarilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu