Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Puškárová prichytená pred Markízou bez mejkapu a s rozcuchanými vlasmi!

Zlatica Puškárová do televízie dorazila bez mejkapu. Zobraziť galériu (10)
Zlatica Puškárová do televízie dorazila bez mejkapu.

BRATISLAVA - Takto ju diváci nepoznajú! Zlatica Puškárová (36) sa prihovára z obrazoviek vždy v tip-top outfite a s bezchybnou vizážou. Keďže jej vzhľad majú v televízii na starosti maskérky, do práce chodí moderátorka vo svojej prirodzenej podobe. Koncom uplynulého týždňa sa nám blondínku podarilo zachytiť v letných ružových šatách, bez mejkapu a s rozcuchanou hrivou.

Zlatica Puškárová je známa najmä ako nekompromisná moderátorka politickej relácie Na telo. Keďže na obrazovkách musí pôsobiť seriózne, je tomu prispôsobovaný aj zovňajšok. V súkromí si ale moderátorka na kostýmčeky a perfektný mejkap nepotrpí. Evidentne nie je z tých, čo sa vonku bez nánosov líčidiel ani neukážu. Ako sme totiž na vlastné oči presvedčili, do Markízy prichádza blondínka v úplne inej podobe, než akú poznajú diváci televízie.

Koncom uplynulého týždňa napríklad zvolila letné šaty ružovej farby, ktorými by nepohrdla ani Barbie. No dokonalou bábikou sa Zlatica neinšpirovala na sto percent. Rozcuchanú hrivu skrotila iba jednoduchou čelenkou a bezchybnú vizáž si nechala na tvári vykúzliť až v maskérni.

Ak chcete vidieť, ako vyzerajú ďalšie moderátorky mimo obrazovky, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu