Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok pre divákov: Si chorý úchylák, hromžili Bílá a Slávik!

Lucie Bílá a Jaro Slávik sa po vystúpení pustili do súťažiaceho. Podľa speváčky je chorý, producent ho označil za úchylného exhibicionistu. Zobraziť galériu (8)
Lucie Bílá a Jaro Slávik sa po vystúpení pustili do súťažiaceho. Podľa speváčky je chorý, producent ho označil za úchylného exhibicionistu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Katastrofa! Toto si povedala porota počas vystúpenia Pavla Emmerlinga (19) v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v nedeľňajšej časti programu, mladý Čech sa počas krátkej chvíle strávenej na pódiu strápnil hneď niekoľkokrát. Zvláštne však na tom všetkom je, že to robil úmyselne. Lucie Bílá (47) si preto oprávnene začala myslieť, že trpí nejakou duševnou chorobou. Jaro Slávik (39) ho dokonca označil za úchylného exhibicionistu.

Do šou Česko Slovensko má Talent sa hlásia dva typy ľudí – tí, čo majú talent a chcú v živote niečo dokázať, a potom špekulanti, ktorých cieľom je objaviť sa v televízii. Takýmto spôsobom okomentoval Jaro Slávik súťažiaceho Pavla Emmerlinga, prezývaného Pauling, a automaticky ho zaradil do druhej spomínanej kategórie.

19-ročný študent totiž na pódiu predviedol niečo, čo sa len veľmi ťažko dá nazvať spevom, či dokonca vystúpením. Začalo to už jeho samotným príchodom. Mladík sa na scénu doslova dokotúľal zo zákulisia. No tým sa to celé iba začalo.

Nasledovalo niekoľko trápnych pokusov o vtip a beznádejné upútanie pozornosti, súčasťou čoho bola aj jeho vlastná interpretácia piesne Gangnam style, ktorú premenoval na Sádra stajl. „To je sádra, je bielučká, bolí to, áno bolí to. Keď si myslíš, že to hrajem, tak si bl-bej ej ej ej,“ znelo z Paulingových úst.

Na záver to ešte celé zaklincoval zvláštnym songom pre Leoša Mareša. „Leoš, Leoš je najlepší, Leoš, Leoš je najsladší, Leoš, Leoš nie najmladší a mám ho najradšej,“ uzavrel svoje skutočne divné vystúpenie Pavol.

Porota "ocenila" jeho snahu štýlom aký požičaj - taký vráť. Odborníci okamžite spochybnili jeho duševné zdravie. „Vedia rodičia, kde si? Ja si myslím, že by ťa mali sprevádzať. Nie si v poriadku, že?“ opýtala sa Lucie Bílá súťažiaceho, ktorý oponoval tým, že chce, aby sa na ňom ľudia smiali. „To ale nie je vtipné, pretože ty nie si v poriadku. Ja mám pocit, že to budeš mať v živote veľmi ťažké,“ dodala speváčka, ktorá v sobotu odohrala v Bratislave veľkolepý koncert s pomocou viacerých umelcov z minulých ročníkov talentu.

Jaro Slávik mal však na vec odlišný názor. „Táto šou je často pre úchylných exhibicionistov a ty patríš medzi nich, pretože nič nevieš,“ zahlásil porotcovský kat. Nechajme sa prekvapiť, či Emmerling, ktorý sa šou neúspešne zúčastnil aj v minulosti, skúsi svoje šťastie opäť niekedy v budúcnosti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu