Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO utrápeného Borisa Kollára: Nemôže hýbať s tvárou, ničí ho bolesť!

Boris Kollár trpí pri každom pohybe tela. Ubolené miesto si musí kryť bundou. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár trpí pri každom pohybe tela. Ubolené miesto si musí kryť bundou.

BRATISLAVA – Je to vážne! Ako sme už na topkách informovali, Boris Kollár (48) musel byť nedávno hospitalizovaný v nemocnici. Podľa našich informácií boli príčinou komplikácie spojené so zápalom trojklanného nervu. Hoci už podnikateľ opustil brány zdravotníckeho zariadenia, stále ho sužujú veľké bolesti. Polovicu tváre má opuchnutú a vraj má problémy s jej mimikou.

Od konca septembra má Boris Kollár zdravotné ťažkosti. Tie mu zabraňujú viesť plnohodnotný život. Podľa našich informácií trpí kvôli zápalu trojklanného nervu, ktorý je jedným z najdôležitejších v oblasti hlavy a vystupuje priamo do mozgu. Pacienti zápal opisujú ako najhoršiu bolesť, akú kedy zažili. Spúšťačom ochorenia je napríklad prievan, úraz, chlad, či infekcia. Zbaviť sa týchto problémov nie je vôbec jednoduché.

Už zhruba dva týždne o tom vie svoje aj známy podnikateľ. Podľa našich informácií musí stále brať lieky na utišovanie bolesti. Napriek tomu sa boháč snaží plniť všetky svoje pracovné povinnosti. Pravidelne navštevuje rádio, ktoré vlastní. Pred jeho priestormi sa nám ho aj podarilo nafotiť. Ako vidno na záberoch, pravú časť tváre má opuchnutú. Ubolené miesto si pri chôdzi musel kryť bundou. Nečudo, že sa nateraz stiahol zo spoločenského života.

V súvislosti s komplikáciami sme sa s ním aj snažili skontaktovať. Chceli sme vedieť, kedy by sa mohol jeho stav zlepšiť a aké sú prognózy lekárov. Na naše otázky však nereagoval. Rovnako tak nám stanovisko neposkytla ani oficiálna partnerka a zároveň matka jeho dvoch detí Andrea Heringhová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu