Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boháč Kollár si užíva večierky: Boris ukázal mamu aj brata!

Boris Kollár priviedol do spoločnosti svoju mamu, na druhý deň sa ukázal s bratom. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár priviedol do spoločnosti svoju mamu, na druhý deň sa ukázal s bratom.

BRATISLAVA - Vyvetral rodinku! Boris Kollár (48) patrí k smotánke, ktorá si nenecháva ujsť módne dni v hlavnom meste. Podnikateľ tam zvyčajne podporuje partnerku Andreu Heringhovú (33) v úlohe modelky. Tentokrát mu však spoločnosť robili aj ďalší blízki ľudia - v jeden deň priviedol na prehliadku mamu Annu, neskôr zas brata Ľudovíta (44).

Odprezentoval ďalších blízkych ľudí! Boris Kollár sa v minulosti na rôznych podujatiach ukázal so svojimi početnými potomkami. Do jeho veľkej rodiny však neodmysliteľne patrí aj mama Anna, ktorú už párkrát do spoločnosti vzal. Po jeho boku sa zjavila aj na utorkových Bratislavských módnych dňoch. Obaja vtedy podporovali Andreu Heringhovú, ktorá na móle v dráždivom modeli vyrážala dych všetkým prítomným hosťom.

V stredu už Borisovi mama spoločnosť nerobila, zato sme v jeho blízkosti zahliadli osobu, ktorá ho na podobných šoubiznisových akciách sprevádzať nezvykne. Na párty po prehliadke sa totiž ukázal s mladším bratom Ľudovítom Gogom, s ktorým sú si dosť blízki. „Mama mala aj dve - tri roboty, aby sa o nás mohla postarať. Ja som dedil nohavice po Borisovi. Nežili sme v prepychu, ale detstvo sme mali dobré,” prezradil dávnejšie o spoločnom vyrastaní mladší z podnikateľov Adele Banášovej v jej talkshow. Súrodenci majú spoločnú mamu, no rozdielnych otcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu