Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Banášovej bolestné tajomstvo: Prišla som o dieťatko!

Adela Banášová a Peter Modrovský prežívajú náročné chvíle. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Peter Modrovský prežívajú náročné chvíle. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Radosť vystriedal smútok! Adela Banášová (32) a tanečník Peter Modrovský (29) prežívajú náročné chvíle. V čase, keď moderátorka opúšťala Fun rádio, mnohí špekulovali, že za jej odchodom je tehotenstvo. Ako však vyšlo najavo, blondínka v tom čase naozaj nosila pod srdcom dieťatko. Osud to ale zariadil tak, že oň predčasne prišla.

Adela Banášová a Peter Modrovský sa už dlhšiu dobu netajili tým, že by uvítali, ak by do ich života vstúpil malý človiečik. Moderátorku sme v stredu stretli v spoločnosti a pri tej príležitosti sme sa s ňou na tému detí rozprávali. „Práca na potomkovi je veľmi intímna téma,” reagovala stroho Adela.

V tom čase už, bohužiaľ, skrývala bolestné tajomstvo. Moderátorke sa totiž nedávno podarilo otehotnieť. No keďže je prvý trimester kritickým obdobím, túto informáciu spoločne so svojím partnerom tajili. Špekulácie o tom, že je blondínka v požehnanom stave, sa objavili najmä v čase, keď po 15 rokoch opúšťala Fun rádio. „Odchod z rádia som riešila už pol roka. Tá udalosť sa do toho zamiešala nečakane,” reagovala pre topky.sk Banášová, ktorá o bábätko prišla.

Hoci strata dieťatka je pre moderátorku bolestnou udalosťou, snaží sa cez ňu preniesť. Podobnou situáciou si v živote prešlo mnoho známych žien. Spomenúť možno herečku Zuzanu Kanócz, či moderátorku verejnoprávnej televízie Janu Majeskú. Obe krátko na to, ako o bábätko prišli, znovu otehotneli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu