Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nenalíčená Svarinská na premiére: Toto má byť hviezda filmu?

Kristína Svarinská je síce mladučká a nepotrebuje používať mejkap, no na slávnostnú premiéru mohla venovať viac času svojmu zovňajšku. Zobraziť galériu (13)
Kristína Svarinská je síce mladučká a nepotrebuje používať mejkap, no na slávnostnú premiéru mohla venovať viac času svojmu zovňajšku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vsadila na prirodzenosť! Mladučká herečka Kristína Svarinská (24) zrejme nepatrí medzi dievčatá, ktoré pred zrkadlom trávia príliš veľa času. Vo štvrtok, na premiére česko-slovenského filmu Colette, sa totiž objavila bez mejkapu a s nie príliš upravenými vlasmi. K ženskému šarmu jej nepridávali ani šaty, ktoré nedali vyniknúť jej postave. Celkový imidž zaklincovala čiernymi kristuskami na nohách. Na slávnostnú udalosť mohla zvoliť niečo pompéznejšie.

V jednom z bratislavských nákupných centier sa vo štvrtok večer konala slávnostná premiéra česko-slovenského filmu Colette, ktorý sa dočkal aj knižného spracovania. Napínavá snímka, ktorá vznikla pod taktovkou režiséra Milana Cieslara, rozpráva príbeh lásky mladého Čecha Viliho a šarmantnej Belgičanky Colette. Ich smolou však bolo, že sa stretli v koncentračnom tábore v Osvienčime. V hlavných úlohách sa predstavili český herec Jiří Mádl a Francúzska Clémence Thioly.

Bez povšimnutia však neostali ani známi Slováci, ktorí sa vo filme objavili. Zuzana Mauréry stvárnila poľskú bacharku, Andy Hryc sa predstavil ako nemilosrdný kápo. Kristína Svarinská si zahrala utrápenú židovku. Všetky spomínané osobnosti zavítali aj na slovenskú premiéru. No a práve mladá herečka vytŕčala spomedzi nich najviac.

Kvôli významnej udalosti, akou bolo uvedenie filmu, si nerobila ťažkú hlavu so svojím imidžom. Do kina dorazila bez mejkapu a vo voľných šatách, ktoré rozhodne nedali vyniknúť jej sexi postave. Celkovému looku neprospeli ani čierne kristusky. Kristína je síce mladé dievča, ktoré je krásne aj bez nánosov líčidiel, no pri takejto príležitosti by sa hodilo, keby bola viac upravená. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu