Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi farmárka tromfla Pamelu: Neverím vlastným očiam!

Bývalá farmárka Martina Štetiarová nafotila snímky, ktorými môže pokojne konkurovať Pamele Anderson. Zobraziť galériu (8)
Bývalá farmárka Martina Štetiarová nafotila snímky, ktorými môže pokojne konkurovať Pamele Anderson. (Zdroj: LSZ Photography)

BRATISLAVA – Ako by ich jedna mater mala! Bývalá farmárka Martina Štetiarová (29) by v prípade nakrúcania ďalších dielov obľúbeného amerického seriálu Baywatch mohla pokojne nahradiť Pamelu Anderson. Podarilo sa nám totiž získať zábery z jej fotenia pre taliansky kalendár, na ktorých blondínka vyzerá lepšie ako filmová záchranárka. Samotná statkárka tvrdí, že výsledný efekt ju veľmi prekvapil.

Martina Štetiarová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. Od júna sa však môže pýšiť aj titulom Miss Carat Tuning 2013, ktorý jej otvoril dvere do sveta modelingu dokorán. Ako vidno, kráske sa skutočne darí. Najnovšie nafotila sexi zábery pre taliansky kalendár, na ktorých vyzerá ako plavčíčka Pamela Anderson z amerického Baywatchu.

Dlhá blond hriva, sexi červené plavky, bujný dekolt - zvodná farmárka ako keby hollywoodskej hviezde z oka vypadla. „Z fotiek som skutočne prekvapená. Fotograf odviedol vynikajúcu prácu,“ povedala pre topky.sk Štetiarová. Ako nám sama prezradila, vyzerať ako Pamela bolo už od malička jej veľkým snom. „Keď som pozerala televíziu, vždy som túžila obliecť si raz také červené plavky a vyzerať ako ona. Teraz sa mi to podarilo,“ neskrýva svoje nadšenie blondínka.

Martina Štetiarová sa pred rokom zúčastnila aj našej súťaže Dievča leta, kde skončila na druhej priečke. O tom, ktorá zo šestnástich krások sa stane tohtoročnou víťazkou, rozhodujete vy. Kliknite sem!

Martina Štetiarová nafotila sexi fotky pre taliansky kalendár, na ktorých vyzerá ako Pamela Anderson.
Zobraziť galériu (8)
Martina Štetiarová nafotila sexi fotky pre taliansky kalendár, na ktorých vyzerá ako Pamela Anderson.  (Zdroj: LSZ Photography)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu