Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozkysnutý a zanedbaný Slávik: Jaro, čo sa s tebou stalo?!

Producent a porotca Jaro Slávik sa zmenil na nepoznanie. Zobraziť galériu (6)
Producent a porotca Jaro Slávik sa zmenil na nepoznanie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vypapkal sa! Známy slovenský producent a porotca šou Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (38) sa za posledných pár mesiacov viditeľne zmenil. Vyzerá to tak, akoby sa úplne opustil. Kilá navyše, tepláky a rozgajdané tričko - to je jeho nová podoba.

Kontroverzného porotcu šou Česko Slovensko má talent Jara Slávika si všetci pamätáme ako vždy upraveného chlapa, ktorý si na svojom výzore dal záležať. Už je to však nejaký ten piatok, čo sa producent neobjavuje na televíznych obrazovkách a za tých pár týždňov sa zmenil na nepoznanie.

Slávika sme nachytali na jednom z bratislavských parkovísk v spoločnosti jeho manželky Andrey. Len vďaka nej sa nám podarilo v pribratom a neupravenom chlapovi spoznať najväčšieho odborníka na talenty. Od veľkého finále jojkárskej šou prešli len dva mesiace a zo známeho porotcu je úplne iná osoba.

Čo stojí za producentovými kilami navyše, nevieme. Môžeme si však tipnúť, že svoj podiel na jeho zmenenom vzhľade budú mať určite aj uplynulé vianočné sviatky. A zrejme vypapkaná figúra môže za to, že namiesto šviháckeho oblečenia sa Jaro navliekol do teplákov.

Jaro Slávik od talentovej šou Česko Slovensko má talent výrazne pribral.
Zobraziť galériu (6)
Jaro Slávik od talentovej šou Česko Slovensko má talent výrazne pribral.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu